Saturday, November 20, 2010

Penyanyi Fauziah Latif menjadi tandatanya pernah bermesra dengan Uncleseekers@Syed Abdullah...



Syed Abdullah Alattas membuka satu lembaran baru dalam kisahnya dengan bekas Permaisuri Agong Cik Puan Aishah bila menyiarkan gambar dia bermesra dengan penyanyi Fauziah Latif yang disebutnya sebagai 'sayang'. 

Ini adalah update terbarunya selepas sebelum ini menceritakan dia sudahpun mempunyai seorang wanita yang disayanginya. Menurutnya wanita itu pernah hadir semasa dia beri kaunseling pada Cik Puan Aishah. Syed Abdullah menulis dia berharap akan berkahwin dengan wanita yang disebutnya sebagai ' sayang' itu. 

Jika mengikut gambar terbaru yang disiarkan di laman blognya di bahagian 7 itu nampak jelas dia hendak memberitahu wanita berkenaan ialah Fauziah Latif, bekas isteri Johan Indot. 

Fauziah sudah lama menjanda. Entahlah apa nak jadi dengan anak Alattas ini, semua VVIP dia 'sapu'...sudah-sudah lah apa lagi yang nak di hebahkan pada orang ramai.

14 comments:

Anonymous said...

Asyik dok kutip janda je ni......tak pe sebab janda muda ada harta...

Kalah pisau cukur gillet triple blades tu......

Anonymous said...

aku dah agak dah....uncle seekers ni..dah tak ada keje...nak cari glamour...siti aisyah di malukan....Gee pun sama si mangkuk ni buat.aku harap para blogger semua sila silalah korek pasal uncle seekers sampah ni..aku betul menyampah dan kalau boleh kalau jumpa dia ni...nak je aku baling taik lembu...! haprak punya jantan...!

Anonymous said...

si mangkuk hayun ni aku rasa mandrem wanita2 vvip.nk harapkan muka haram xhemsem.nk kata educated xjuga.entah rasa fishy semacam

Celah Gelegar said...

pohon add http://celahgelegar.blogspot.com

ajijasin said...

salam alaikum...
ini syed apa ni...
SYED MANGKUK HAYUN ada le..
perangai syed macam ni ke..
haprak punye syed..
buangkan aje le syed engkao tu dalam longkang..
buat malu keturunan aje..
KALU DAH MANUSIA TU MANUSIA JUGAK LA..
TAK PAYAH LA NAK DIBANGGA BANGGAKAN ASAL USUL KETURUNAN..
IMAN TAKWA TU BUKAN LETAK KAT ASAL USUL KETURUNAN..
MASING MASING PUNYE AKAL NAFSU PILIHLA YG MANA BETUL..

Anonymous said...

dah puas cari hantu...nak cari..janda la pulak...ye..

Anonymous said...

muak tengo dia ni... mcm la terror sangat... neraka juga engko mangkok jika engko cari glamour ja tak ikhlas... neraka jahanam ler...

Anonymous said...

Uncle Seekers ni mmg gila publisiti.
Tapi yang gambar Fauziah Latiff tu tak silap aku dia tu menantu Uncle Seekers kalau korang bc Kisah Cinta Uncle ngan Permaisuri kat blog dia.

PutraRocker said...

this is best bro!

Anonymous said...

uncle seekers nie..gegolo ke ape nie! habis vvip nak di sapunya beso sngat ker si anunya!!!lahanat ko!!!

BUJANG SENANG said...

pohon add

antirepublik.blogspot.com....promote kat kwn2 arkkkk

Anonymous said...

dia tak jumpa ngan TGNA. kalau jumpa, abih ilmu dia gugur.

Anonymous said...

aku memang bebulu betol tgk barua ni....kuang hajar...serius...klu aku jumpa kat tepi jalan mmng aku belasah tros punye...last skali..misai die tu aku cabut 3 lai skali sampai licin...fuh!!sakit tu....

Anonymous said...

cina ni mmg celaka ..tp heran semua pemimpim parti nak tolong jugak...PM TPm g mana je cina dpt dewan dpt peruntukan dpt sekolah..yg bagi BN menang melayu..bila melayu minta dia kata pemalas pulak...mmg celaka la ...PArti pas lak sibu mendewakan cina sebagai khlaifah la..padahal khlifah islam dia tu yg sembelih melayu tahun 1969..PKR tak citer la parti paling celaka sebab semua mmg main belakang punya

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.