Saturday, February 25, 2012

Terkini Tangkapan Khalwat Badrul Amin Dengan Bini Orang, Badrul Amin Hanya bertuala


Maklumat terkini berkenaan kes tangkapan ustaz PKR badrul Amin. Difahamkan pihak Jabatan Agama Islam Pahang terpaksa menanti hampir setengah jam sebelum pintu dibuka.

Apabila disiasat didapati Badrul Amin yang hanya bertuala bersama pasangannya isteri orang yang bernama Zatiwani yang bekerja sebagai juruteknik di sebuah kolej komuniti Rompin. 

Difahamkan kejadian ini dilaporkan oleh suami wanita tersebut yang bernama Fazli Pungut.

Berlaku sedikit kekecohan apabila beberapa pemimpin PKR cuna merasuah pegawai penguatkuasa supaya kes khalwat ini didiamkan demi parti mereka. Namun Pegawai penguatkuasa tidak menghiraukan rayuan beberapa pemimpin PKR itu.

Kini pihak jabatan agama sedang menyoal siasat Badrul Amin dan Zatiwani.



28 comments:

Anonymous said...

Sekiranya ini benar2 blaku, ternyata bayaran CASH diterima.... makilah lg org.. belagak alim.... Aku dr zaman sekolah lg cukup menyampah dgn ustaz2 pembangkang nie...

Anonymous said...

Aku lagila tengok muka dia pun aku benci

Anonymous said...

Hah..baru tambah bin ipun tak cukup cukup lagi.Seorang lagi ustaz penenggek bini orang pengikut Mat sabu 121.Malu lah PAS dan PKR ...MENJIJIKAN.Eh ni konspirasi UMNO kot? Itulah jawapan puak Pakatan Haram Jadah ni.


Pak Din Pencen

PAS BANGANG said...

Apa lagi.. udah Imam Mahadinya pun menutuh bini orang, pengikutnya pun menutuh bini orang juge...

Anonymous said...

Anak dara ke janda ke ampun lg.boleh nikah ini bini org

Anonymous said...

Kalau aku setengah mampus belasah ustaz tu

Anonymous said...

Allah beri bayaran cash kepada pihak pembangkang di atas keceluparan mulut masing2. Rosak pulut kerana santan. Berhati-hatilah ketika membuat tuduhan dan mengeluarkan kenyataan. Bila dah terpalit ke muka sendiri baru tahu betapa rendahnya langit dan dekatnya awam hitam @ nano .... Tak pe boleh nikah lagi satu. Kouta ada lagi dua kosong kan?

Anonymous said...

Memang haramjadah tul pemimpin PKR sekor ni tak dak keje lain nak menutuh jer kejenya

Anonymous said...

Masa Ostad ni berkhutbah kat masjid kampong aku.., aduuhh.., bukan main lagi bunyi warak nyer..! Apa2pun.., ahli jemaah yang ada otak.., dapat mengesan.., bahawasanya orang ini bukannya sewarak mana.., sebab mulut dia amat kuat menyebar fitnah masa dalam ceramah2...!

Allah bayar 'cash' kat dunia lagi, kut..??

Anonymous said...

Apa hukum ni wahai Nik Aziz

Anonymous said...

Ya Allah... inilah balasan yang Allah turunkan kepada manusia yg bertopengkan agama, sering menfitnah dan sampai ke tahap cuba menyamakan seorg manusia kotor spt anwar sbg imam akhir zaman. inilah balasan doa dirinya mengetuai doa pecah perut terhadap Najib. Di dunia lagi Allah dah aibkan! Dgn isteri org! Nak kawin pun tak boleh sb isteri org dan hak suaminya utk melepas atau mengisytiharkan sbg nusyuz... tanggunglah dosa khalwat dan dosa terhadap hak si suami.

SPR SILA SIASAT KONCO MELAUN NI YG CUBA RASUAH PEGAWAI PENGUATKUASA YG MENJALANKAN TUGAS. selama ni ckp bersih, telus... now why nk rasuah!!

Anonymous said...

salah UMNO la gamaknya tu sb B.A bg kebenaran pompuan msk bilik.
salah UMNO la gamaknya sb B.A pakai towel je masa kena serbu.
salah UMNO la kut yg setkan date, book bilik hotel.
salah UMNO la gamaknya sampai B.A rela msk bilik dgn pompuan.
Semua salah UMNO la... bukan salah tuan punya badan.

BANGANG PUNYA PEMIMPIN PR... TAK HABIS2 DGN SALAHLAKU...

lepas ni nik aziz bg bless la kut dosa dah hapus... sambil ckp itu semua konspirasi UMNO.
konspirasi kepala hatuk korang la... hidup menyusahkan dan menyesatkan sesama islam. mati esok pun menyusahkan org juga.

Anonymous said...

inilah kepimpinan melalui teladan dalam PKR..

Ashraf said...

Ini adalah satu lagi konspirasi jahat UMNO....najib dan rosmah sdh membayar si suami utk merelakan usterinya disontot sepuas hati oleh ustaz badrul supaya ustad tu terperangkap....inilah bukti bagaimana umno menggunakan undang2 lapok dan zalim utk menafikan hak asasi ustad tersebut menyontot bini org....ustad itu tak salah kerna dia menyontot didalam bilik hotel bukannya ditempat awam....besok niz azis akan keluar fatwa dosa ustad ni sdh diampunkn...ustad ni tetap suci dan masuk syurga kerna dia tak sokong umno

Nok said...

ini lah rencana dari tuhan...mamat2 ni ingat pemimpin depa semua maksom....itulah tanda kebesaran ilahi.....sebagaimana komen aku yg lalu....kemungkaran akan tetap terbongkar,,, ini lah tanda2 kejatuhan parti2 yg tak pernah mendapat bakarah dari ilahi...dek kerana tak habis2 mengunakan agama allah demi politik haprak mereka untuk memperdayakan umat islam dan rakyat2 yg tak berdosa....ingat PKR ingat imam mahadi.ingat israel laknatullah, ingat paspispus ingat nik aziz munafiq..org munafiq tak cium pintu sorga....

Anonymous said...

Hebatnya ustad ni...muka dia tak lah hensem tp dia ada bini dua dan mampu lagi goda dan suntut bini org...gerenti dia pakai ilmu kote bengkok panjang ni...aku akan pangkah PR kalau ustad ni turunkn ilmu dia pada aku...boleh ambik aku jadi murid tak ustad? Hahahaha

Anonymous said...

Ini namanya kote setan, tidak kira lubang apa pun dia akan tibai, tidak kira haram dan halal sama dengan Anwar Ibrahim

V said...

JOM MENONTON ,TV PAS ,TV SELANGOR TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,emastv,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,hbo movie,star plus,national geografi,net geo, discovery channel ,AXN BEYOND HD,Bloomberg Tv,Cinamax,dan banyak lagi  DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html  menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai siaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda

Anonymous said...

Sula hukumnya

Anonymous said...

Best nya, bagi tazkirah pakai tuala

Anonymous said...

Mohon maaf wahai pembaca sekelian.
Jangan prasangka buruk. Ustaz Al-Burit ini sedang mengajar secara praktikal "caracara mandi hadas besar dengan betul"... bukankah PAS perjuangkan negara Kebajikan?
Ianya mestilah bermula dengan cara mandi hadas besar dengan betul....aparah UMNO...prasangka bukan bukan....

Anonymous said...

"Hai orang-orang yang beriman, jika datang kepadamu orang fasik membawa suatu berita, maka periksalah dengan teliti, agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui keadaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu."




[al-Hujuraat: 6]

Anonymous said...

x de komen yg membela ke.. kui kui
aku dok gelak je..

akakkuak said...

All right! Way to go ustaz badrol... Diaorg tak faham, ustaz tgh ajor bab sains tu... Biology... Kena la pakai tuala. Ini semua konspirasi umno... Ahli2 pass confirm masuk syurga... Biar je dgn diaorg... Bab munakahat, mmg kena tazkirah malam2, baru real... Ermmm, bila lg nak tazkirah ni yer? Boleh joinnn....

Anonymous said...

Bapak borek anak rintik. Bapa main bontot anak main...?

Anonymous said...

baguhi la berita2 blger amno...tahniah

Anonymous said...

sebelum masuk surga pas,masuk bilik hotel dulu.masuk mana mana yang boleh,semua pas.depan belakang sama saja tarak beza.hancur puak puak kopiah nie.

Anonymous said...

memburit jee kerja ustaz nie..

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.