Sunday, July 29, 2012

Benarkah Abby sudah berkahwin dengan Zaki? Siapa Zaki?Pelakon yang baru-baru ini menyertai PAS, Arbaiyah Abdul Manan (gambar), yang popular dengan panggilan Abby Abadi telah menafikan sekeras-kerasnya bahawa beliau sudah berkahwin dengan YB Mohd Zaki Hj Ibrahim, ADUN Kelaboran.

Sebelum ini Abby dilihat bersama dengan Mohd Zaki(gambar) dan ini telah membangkitkan tandatanya samada Abby sudah atau akan berkahwin dengan Zaki.

Tetapi Abby dengan cepat telah menghantar twitter kepada semua blogger Pas supaya menjawab bahawa beliau belum berkahwin. tweetnya menafikan yang beliau berkahwin dengan YB Zaki.

Sebenarnya blogger UMNO tidak pernah menyerang Abby tetapi Abby yang cuba mencabar blogger pro-kerajaan dengan kenyataan yang mengikut sedap mulutnya sahaja.


Sebab itu kalau nak berubah pentas politik Pas bukan tempatnya kerana Pas bukanlah pertubuhan Agama tetapi adalah pertubuhan politik yang kini bersekongkol bersama dengan parti cina DAP.

Jika benar pun Abby berkahwin apa salahnya kan sebelum ini Abby begitu meroyan setelah diceraikan oleh Norman.

1 comment:

  1. Kalau benar kita ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU UNTUK PASANGAN ABBY ABADI. Dah dapat YB fuhhh norman mesti cemburu noooo.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.