Friday, August 24, 2012

Kisah Benar: Pelakon video yang dianggap 'besi' oleh Hadi Awang dipinggirkan peminat


Kisah seorang pelakon  video yang dianggap besi oleh Hadi Awang  merasakan benar-benar dipinggirkan oleh peminat-pemintanya apabila mereka langsung tidak menghiraukan dia dan isterinya sewaktu menghadiri jamuan di majlis kenduri kahwin.


Pelakon video tersebut bersama isterinya yang juga dipanggil sepat kering, berkata dia bagaimanapun tidak ralat dengan diskriminasi tersebut kerana mahu memberi tumpuan yang lebih sebagai pelakon untuk partinya.

"Bukankah kita hidup sebagai negara demokrasi? Jika benar, mengapa orang seperti saya disisihkan?" soalnya ketika ditemui dimajlis kenduri kahwin tersebut.

Selepas berlakon drama dalam video yang tidak mempunyai skrip itu sehingga kini tiada lagi tawaran diberikan kepadanya untuk berlakon.

Difahamkan terdapat hampir 18 lagi video dramanya yang belum ditayangkan kepada umum dan pihak produksi terpaksa mengambil masa yang agak lama kerana Hadi Awang dan kuncu-kuncunya memboikot drama lakonannya yang dianggap 'besi'

1 comment:

  1. Kenyataan bodoh pemimpin bangang yang gagal jadi PM :

    Bukankah kita hidup sebagai negara demokrasi? Jika benar, mengapa orang seperti saya disisihkan?" soalnya ketika ditemui dimajlis kenduri kahwin tersebut.

    Itulah demokrasi. Kita ada pilihan sendiri. Kalau tak sokong lembu sekor ni tak demokratik lah ya?

    Demokrasi pun tak faham mimpi nak jadi PM negara demokrasi

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.