Monday, October 8, 2012

Blogger Anak Sungai Celaka Buat Fitnah Lagi

Bila fitnah jer pembangkang, bila pembangkang jer fitnah! Agaknya fitnah dan pembangkang memang sudah jadi darah daging kot, sesuai dengan portal kesukaan mereka harakah@Haprakdaily juga portal pemfitnah no.1 Malaysia.

Difahamkan semalam blogger pakatan haram kecoh kononnya 
ada sekeping gambar yang disiarkan oleh akhbar cina menunjukkan Zahid Hamidi sedang memeluk seorang awek cun yang berpakaian askar..

Nak tahu siapa awek cun yang dipeluk Zahid Hamidi ni?? Inilah jawapannya....

Awek cun yang dipeluk Zahid Hamidi ialah anak sulungnya iaitu Nurul Hidayah Binti Ahmad Zahid Hamidi..dan gambar tersebut diambil semasa anaknya mengikuti kursus pegawai dalam Askar Wataniah...


Dr. Ahmad Zahid Hamidi (dua,kiri) menyampaikan sijil kepada Parajurit Muda merangkap Ketua Perbarisan,Nurul Hidayah Ahmad Zahid Hamidi pada Majlis Perbarisan Tamat Latihan Kursus Asas Perajurit Muda Sukarela (APMS) Platun Seni, Platun Media dan Platun Kementerian Pertahanan, semalam. - BERNAMA


Baca Selanjutnya Disini

0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.