Monday, December 24, 2012

Zul Ariffin Akui Gayatri Su-Lin Pillai Lebih Baik Berbanding Abby Abadi


Pelakon Zul Ariffin akui Gayatri Su-Lin lebih baik berbanding Abby Abadi yang dicintainya selama 2 tahun.


Abby Abadi atau nama sebenar Arbaiyah Abdul Manan pernah mempunyai hubungan akrab dan bercinta dengan Zul Ariffin selama lebih dua tahun. Kemudian Zul cuba menjauhkan diri tanpa sebarang alasan. Kini apabila Abby yang sering memfitnah orang lain maka tahulah bahawa perangai Abby sebenarnya yang membuatkan Zul Ariffin menjauhkan dirinya.

Kini tercetus pula hubungan cinta antara pelakon Zul Ariffin dan penerbit filem Tayangan Unggul, Gayatri Su-Lin Pillai dan akhirnya menemui jawapan apabila Zul mengesahkan tentang perhubungan tersebut.

Zul atau nama sebenarnya Zulkifli Ariffin, 26, berkata, perhubungan cinta itu sudah tujuh bulan dijalinkan dan ia masih lagi di peringkat awal dalam mengenali antara satu sama lain.

"Benar saya dan dia (Gayatri) bercinta. Kami mula rapat sejak penggambaran filem Penanggal sekitar bulan Mei lalu.

"Seperti semua tahu, dia seorang yang sangat disenangi ramai dan antara tarikan lain membuatkan saya jatuh hati kepadanya ialah perseonalitinya yang lemah lembut.



Kini Abby Abadi telah tercebur dirinya dalam sangkar Pas menanti dan terus menanti cinta daripada Tok-Tok Lebai Pas yang belum kunjung tiba walaupun ada yang cuba menggatal tetapi tidak memenuhi selesa Abby kerana yang menggatal itu sudah memakai gigi palsu.

2 comments:

  1. Bila dh bergosip tu tmbahkan dosa, jgn tambahkan lagi dgn dosa fitnah dan umpat.

    ReplyDelete
  2. ADMIN TK PERLU TAMBH DOSA DENGAN GOSIP ORANG LEBIH2

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.