Pelajar UM Dipaksa Tanya Soalan Mengenai 1MDB Yang Sudah Disediakan Sahaja

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

HERO BANGSA KONON, BULLSHITLAH JAMAL

residen Gerakan Mah Siew Keong hari ini mengecam tindakan pihak baju merah umno yang cuba mengancam perpaduan dan hubungan baik antara kaum di negara in

Friday, August 31, 2012

Apakah Abby juga sanggup tunjuk Bontot malam tadi?


Rakyat Malaysia sedang menyaksikan kebiadaban dan sifat kurang ajar yang ditunjukkan oleh penyokong upahan pakatan haram malam tadi. 

Dalam insiden malam tadi rakyat Malaysia telah menyaksikan bagaimana anak muda diajar membuka seluar dengan menunjukan bontot mereka disebabkan hanya kerana mendengar hasutan pemimpin yang bersifat syaitan.

Apakah Abby yang juga penyokong kuat pakatan rakyat sanggup buka seluar dan tunjuk bontotnya kepada pengunjung di Dataran Merdeka malam tadi?

Rakyat malaysia juga telah menyaksikan bagaimana anak muda yang diupah oleh pemimpin pakatan haram sanggup membawa bendera yang menyerupai bendera Republik Singapura seolah-olah mahu Malaysia dijajah oleh Singapura.

Adakah dengan hanya 5000 orang penyokong Janji Bersih A. samad Said mampu melawan lebih 100,000 orang yang berada di Stadium Bukit jalil bagi memberi sokongan padu kepada YAB Dato Sri Najib yang dihina oleh pemimpin pakatan rakyat.

Jika pemimpin pakatan rakyat berkata bahawa rakyat akan menjadi hakim untuk menentukan kerajaan manakah yang relevan untuk meminpin mereka, saya pasti rakyat Malaysia khususnya orang Melayu sudah ada keputusannya apabila melihat sifat biadap penyokong pakatan rakyat terhadap negara Malaysia. 

Ambik kau dah lebih 100,000 memenuhi Stadium Bukit JalilLebih 100,000 orang sudah memenuhi Stadium Nasional Bukit Jalil sehingga kira-kira pukul 7.45 malam ini bagi memeriahkan Himpunan Merdeka 55: Janji Ditepati sempena sambutan Hari Kemerdekaan ke-55 tahun ini sebentar tadi berbanding dengan janji bersih pakatan haram yang hanya 5,000 orang sahaja.

Ribuan lagi masih berasak-asak untuk masuk ke dalam stadium bagi menyaksikan perhimpunan kemerdekaan yang pertama kali diadakan pada waktu malam.

Himpunan Merdeka yang dihadiri Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dan pemimpin negara akan dimulakan dengan pengumuman acara Tweet Paling Banyak Dalam Masa Sejam di Malaysia pada pukul 8.15 malam oleh Menteri Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan Datuk Seri Dr Rais Yatim.

Nama A. Samad Said tercatat dalam sejarah sebagai pengkhianat bangsa dan Negara
Nama A. Samad Said yang menjadi pengerusi Janji Bersih akan tercatat sebagai seorang pengkhianat negara apabila berjaya membawa masuk warganegara Singapura bagi menunjukkan kebiadapan mereka menukar bendera Malaysia mirip negara Republik seperti mereka.

Nama A. Samad Said penyajak yang telah diliwat oleh Anwar sebelum ini menipu rakyat Malaysia kononnya demo Janji Bersih ciptaannya tidak akan ada apa-apa provokasi dari peserta. Kini ternyata memang orang yang pernah diliwat oleh Anwar memang penipu, pembohong.

Siapa bapa haramjadah anak melayu yang kurang ajar yang menukar bendera Malaysia mirip bendera Singapore. Adakah ini pengaruh DAPig yang begitu kuat dan Singapore kini mampu tersenyum lebar dan sedikit saja lagi untuk mereka gerakan melalui DAPig untuk memperluaskan negara mereka dan tak banyak lagi untuk mereka memperkosa tanah air kita. 


Namun anak bangsa ku yang insaf dan sedar, di Hari Merdeka ini marilah kita berjanji mempertahankan Negera kita walau ke titisan akhir dari diperkosa oleh anak anak biadap ciptaan DAPig yang kini di pengaruhi oleh mangsa liwat Anwar.

A Samad haramjadah tak perlu berbangga kerana nama mu kini telah tercatat dalam sejarah tanahair sebagai pengkhianat bangsa dan negara 

Peserta Bersih tunjuk lubang JUBUR malam tadi mendapat restu Anwar Ibrahim?


Begitu biadap dan kurang ajar apabila seorang peserta Janji Bersih membuka seluar menunjukkan lubang jubur kepada khalayak ramai.

Menurut Janji A. Samad Said, "saya berjanji peserta Janji Bersih tidak akan melakukan apa-apa perbuatan biadap dan kami hanya berarak secara aman sahaja dan menikmati malam Merdeka itu sahaja" 

Mana suara pemuda UMNO yang begitu gah dan lantang bila berpidato, mana suara PERKASA yang begitu perkasa dalam setiap program, mana suara UMNO, mana suara pemimpin Barisan Nasional diketika Perdana Menteri dihina sebegitu rupa.

Jom kita gerakkan satu gerakan besar-besaran bersama rakyat Malaysia yang tetap setia menyokong kepimpinan Perdana Menteri Dato Sri Mohd Najib.

Alangkah kejinya dan hinanya pakatan haram apabila menunjukkan keperibadian mereka yang sebenar selaras dengan kehendak Pemimpin Tertinggi mereka yang penuh dengan masalah moral daripada meliwat, menyokong LGBT sehinggalah berzina.

Walaupun penyokong pakatan haram mengatakan itu fitnah tetapi sehingga kini imej Anwar Ibrahim sedang'bersama' dengan pelacur cina belum dapt ditangkis oleh mereka sehingga kini.

Apakah pertunjukkan bontot semalam mendapat restu daripada Anwar Ibrahim, adakah penukaran bendera Malaysia ke bendera negara republik adalah arahan Anwar?

Nik Aziz perlu perjelas kenapa penyokong Bersih biadap buka seluar tunjuk lubang juburSeperti yang kita tahu setiap kali perhimpunan haram Bersih seperti ini Nik Azizlah merupakan penyumbang utama dan sanggup menggunakan wang kerajaan negeri bagi membiaya peserta demo haram ini untuk ke Kuala Lumpur. Ini dibuat kononnya untuk menuntut keadilan.


Malam tadi satu insiden yang cukup memalukan telah berlaku apabila peserta demo Bersih telah melondehkan seluarnya sambil menunjukkan lubang juburnya kepada khalayak ramai seolah-olah  menganggap dirinya sedang bersolat sambil bertelanjang.

Agaknya apa yang sudah diajar Tok Gurunya macam tu, maka pemuda pengikut Pakatan Haram ini mungkin menganggap dirinya sedang BERSOLAT ketika dia londeh punggungnya di depan khalayak ramai sambil berusaha mengeluarkan taik dari lubang
juburnya ke atas gambar Perdana Menteri dan isterinya Rosmah Mansor..

Pemuda ini sudah hilang rasa malu mempertontonkan lubang jubornya kepada orang ramai, dan orang ramai pengikut PR pun agaknya sudah hilang rasa malu menonton pungkok pemuda PR ini, semua demi melepaskan rasa benci pada BN dan pemimpinnya...

Inilah bahana apabila ada Tok Guru dari PR berkata dia sanggup berkawan dengan syaitan jika ini boleh menumbangkan UMNO. Maka pemuda PR yang sedang teran berak atas gambar Najib ini juga adalah jelmaan syaitan yang diimpikan oleh Tok Guru...

Dibandingkan dengan Tarian Ponggong oleh puak2 pro-BN di depan rumah Ambiaga yang menajdi bahan hentaman PR keatas BN, pertunjukan ponggong pemuda PR ini jau lebih hebat!

Apapun, pasti ada puak2 PR yang kata ini semua konspirasi UMNO dan pemuda ini diupah UMNO!

ATM memboikot sambutan Merdeka bersama Anwar dan kerajaan Selangor kerana kurang ajar tidak hormat Sultan


Sambutan Hari Kemerdekaan ke-55 peringkat negeri Selangor tercemar apabila Kerajaan Parti Keadilan Rakyat (PKR) Selangor membelakangkan peranan Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah.


Angkatan Tentera Malaysia yang turut mengambil bahagian dalam terpaksa memboikot dan menarik diri pada saat terakhir dalam sambutan itu kerana kerajaan PKR Selangor begitu kurang ajar sanggup membelakangkan Sultan Selangor.

Tidak seperti tradisi sebagaimana dilakukan termasuk tahun lalu, pada tahun ini Sultan Selangor langsung tidak dimaklumkan serta dijemput menghadiri majlis sambutan itu yang berlangsung di Dataran Kemerdekaan di sini malam ini. Ini terbukti Anwar Ibrahim sudah berkira-kira untuk menjadikan negara Malaysia sebuah negara republik dan seterusnya menendang keluar raja-raja Melayu.

Setiausaha Sulit kepada Sultan Selangor, Datuk Mohamad Munir Bani yang mengesahkan perkara itu berkata, sehingga petang ini, baginda tidak dimaklumkan secara rasmi oleh kerajaan negeri mengenai sambutan berkenaan yang dihadiri Menteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim serta barisan Exconya.

Generasi Bangsat yang dilatih oleh pakatan Haramjadah

Itulah ayat yang paling sesuai diberikan kepada mereka ini yang begitu biadap dan bangsat sanggup menjadikan bendera yang direka khas oleh pemimpin Cina DAP bagi menukarkan dengan bendera Malaysia.


Difahamkan bendera itu adalah simbol Malaysia sebuah negara republik yang bakal dibuat jika pakatan rakyat dapat menakluki putrajaya.

Memang inilah generasi yang bangsat dan biadap terhadap warga negara Malaysia.

Bendera ini hampir sama dengan bendera Singapura dan bendera negara China.

Mereka ini tidak layak menjadi warganegara Malaysia.

Pakatan Haram rancang ganggu perarakan Hari Kebangsaan esok


Beberapa pemimpin pakatan haram tidak berpuashati perjalanan demo janji bersih malam ini kerana tiada berlaku pertempuran. sebenarnya mereka mengharapkan berlakunya pertempuran antara peserta demo dan pihak berkuasa tetapi ternyata tidak.

Oleh itu pada mereka tidak ada apa-apa yang hendak dibuat isu untuk menyalahkan pihak kerajaan yang mereka impikan pada setiap berlakunya demo haram sebegini.

Oleh yang demikian kemungkinan esok pakatan haram akan melakukannya sekali lagi semasa perarakan perbarisan hari kemerdekaan berlangsung.

Kenapa demo janji bersih malam ini cina seolah-olah berdendam dengan Melayu


Peserta Bersih kaum cina malam ini lebih bersemangat untuk menjatuhkan pemerintahan Melayu sedia ada. Adakah mereka terlalu berdendam rentetan kejadian 13 Mei  atau berdendam sebab ramai bangsa mereka yang menyertai parti komunis Malaya terkorban

Lihatlah bagaimana mereka membawa penyapu seperti sewaktu mereka menang dulu dan penyapu itu adalah lambang untuk menghalau orang Melayu dari bumu Malaysia.

Mereka juga telah memperkenalkan bendera Malaysia yang baru menjadikan Malaysia sebagai negara Republik seperti China

(Video)Cina Bertepuk tangan bila seorang Melayu kata jatuhkan kerajaan sedia ada


Suasana di Dataran Merdeka ketika ini agak lengang cuma yang tinggal hanyalah peserta bersih yang tinggal jauh mungkin tidur di sini sahaja kot.

Keadaan sudah lengang tapi masih ada saki baki buat bising


Kelihatan yang masih berada di kawasan Dataran Merdeka ini anak-anak muda yang berterusan membuat bising dengan meniup hon.
Sampah sarap dibiarkan berterabur disetiap penjuru kawasan dataran merdeka

Anwar ajak rakyat bersatu mempertahankannya


Anwar ajak rakyat bersatu untuk mempertahankannya demi untuk menjatuhkan kerajaan kepimpinan Melayu.

Detik Merdeka sudah berlalu tiada percikan bunga api.

Keadaan agak bingit dan sesak dengan peserta perhimpunan yang tetap tidak berganjak walaupun detik 12 malam sudah berlalu.

Thursday, August 30, 2012

11:40 Peserta Janji Bersih mula berarak Arab Spring oleh Kaum Cina

11:30 Pak Samad tiba untuk membuat sajak


Kecoh...peserta perhimpunan bersorakan menyambut kedatangan mungkin Pak Samad.

11:10 3000 peserta Janji Bersih sudah sedia merempuh pagar pengadangdemi Ambiga orant yang menyokong umat Islam Murtad anak-anak muda Islam dipesongkan

11:00 - Peserta Janji Bersih sudah melepasi pengadang laluan ke Dataran Merdeka


Ada beberapa peserta Janji Bersih pakatan haram sudah berjaya melepasi pengadang laluan ke Dataran Merdeka , apa akan berlaku pertempuran

Pesta Seks di ambang Merdeka di Dataran Merdeka!


Ini penyokong LGBT dari mana ni. Menurut laporan ada pasangan yang menyertai janji Bersih berpelukan

Pemuda bertopeng ala protogonis filem V For Vendetta ini teruja melaungkan slogan-slogan himpunan kerana didorong oleh rakan-rakannya. Tetapi mengapa bertopeng? Tiada siapa yang tahu.

10:30 - 2000 Peserta Janji Bersih sudah mula menolak-nolak pengadang

Anggota polis terpaksa menambah barricade bagi menghalang peserta perhimpunan memasuki dataran.


Ramai diantaranya sudah memekik tentang demokrasi

10:22 Peserta Bersih semakin ramai dan tunggu arahan untuk merempuh pagar


Suasana bingit dengan bunyi tiupan hon di laluan masuk ke Dataran Merdeka yang dirakam pada pukul 10.15 malam ini. - sumber Utusan Online
peserta perhimpunan ini melepasi halangan polis sambil membuat rakaman video.
jam 10:16 peserta perhimpunan semakin ramai dari arah Jalan Tun Perak


Peserta Bersih semakin ramai berkumpul, walaubagaimanapun mereka masih gagal memasuki Dataran Merdeka.

Kali ini peserta cina semakin ramai...adakah untuk mengenang pengganas komunis yang terbunuh


La!! ada ibubapa bawa anak ingat ke ada pertunjukkan bunga api


Ramai juga ibu bapa yang membawa anak-anak mereka ke Dataran Merdeka pada malam ini, mungkin kerana menyangka akan diadakan pertunjukkan bunga api.

Taktik Pakatan Haram turut bawa OKU bagi menyalahkan kerajaan


Itulah tatik pakatan haram sejak azali kalau tak bawa budak kecik depa mesti bawa orang kurang upaya. Rasanya ini bekas pengganas komunis yang ditembak oleh Askar melayu. Ini sengaja dibuat bagi mencari salah kerajaan jika apa-apa berlaku terhadap OKU ini.

Dan isu itu akan dimainkan sehingga PRU13 kononnya kerajaan zalim halau OKU. Apa kejadahnya OKU datang malam-malam buta di Dataran Merdeka

Penyokong Parti Komunis Malaya turut memberi sokongan kepada demo Bersih


Penyokong demo janji bersih pakatan haram sudah mula berkumpul untuk memberi sokongan kepada demo haram yang akan diadakan sebentar lagi

Kehadiran tak sampai 500 orang

Terkini: Peserta Bersih semakin ramai berhimpun di Dataran Merdeka walaupun dihadang dengan besi penghadang.

Keadaan pada jam 9.30
Suasana di Dataran Merdeka setakat pukul 9.25 malam ini.Suasana di hadapan Bangunan Sultan Abdul Samad setakat pukul 9.15


Kumpulan ini mencuri tumpuan media..bercakap tentang rakyat tak maju..disebabkan kerajaan tak adil...tak adil kepala hotak dia

Aktiviti perniagaan penjaja segera yang dijalankan di siar kaki antara Masjid Jamek hingga Dataran Merdeka. 
Peserta berbaju kuning mula berhimpun dari arah Jalan Tun Perak.

Budak Upahan Pakatan Haram berkeliaran disekitar Dataran MerdekaBudak upahan Pakatan Haram sanggup berkeliaran disekitar Dataran Merdeka yang telahpun ditutup laluannya bagi menghindar daripada setan-setan yang tak reti bahasa daripada meliwat kawasan ini

Terkini: keadaan sekitar stesen LRT Tun Perak
Suasana di sekitar Stesen LRT Tun Perak dan Masjid Jamek, Jalan Tun Perak yang sempat dirakam sebentar tadi.

Menurut laporan daripada wartawan Utusan Malaysiapada ketika ini saya dapat mendengar bunyi tiupan hon di Jalan Tun Perak dari Masjid Jamek ini.

Pecacai pakatan haram menyorok di Petaling Street ready untuk buat demo


Suasana di Leboh Ampang, Kuala Lumpur setakat ini

Sekumpulan penyokong pakatan haram sedang menyorok dipetalin street dan ready untuk dikerahkan berdemo secara haram.

Mereka ini adalah diantara beberapa kumpulan yang akan berkumpul di dataran merdeka sebentar lagi dan kini menunggu arahan untuk keluar.

Video by Utusan Malaysia

Terkini sekitar Suasana Dataran Merdeka malam ini.Orang ramai tidak dibenarkan masuk ke Dataran Merdeka.
Orang ramai dinasihat agar tidak menyertai 'Himpunan Janji Bersih' yang dijadual berlangsung malam ini di Dataran
Merdeka serta beberapa lokasi di sekitar ibu negara.

Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Mohmad Salleh berkata, perhimpunan itu tidak mendapat permit daripada polis dan kebenaran dari Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL).

"Dataran Merdeka merupakan lokasi bagi sambutan kemerdekaan, jadi kehadiran mereka boleh menjejaskan segala persiapan yang dibuat untuk rakyat berhimpun bagi menyambut Hari Kemerdekaan keesokan harinya.

"Walaupun beranggapan tidak akan ada kekecohan dalam perhimpunan tu, tetapi sekiranya ia berlaku, polis akan mengambil tindakan berdasarkan undang-undang sedia ada di negara ini termasuk peruntukan di bawah Akta Perhimpunan Aman 2011," katanya pada sidang akhbar di sini hari ini.

Ketua Polis Daerah Dang Wangi, ACP Zainuddin Ahmad sebelum ini dilaporkan berkata, tiada kelulusan diberikan kepada penganjur 'Himpunan Janji Bersih' untuk mengadakan perhimpunan itu malam ini kerana mereka gagal memberi notis 10 hari sebelum perhimpunan kepada polis seperti yang ditetapkan di bawah Seksyen 9 (1) Akta Perhimpunan Aman 2011. - BERNAMA


gambar oleh Utusan Malaysia

Budak belum baligh yang diupah sudah mula bergerak ke Dataran Merdeka


Budak-budak sekolah yang diupah untuk menyertai perhimpunan haram demokrasi ala yahudi malam ini sudah mula dikerah untuk bergerak ke Dataran Merdeka.

Mereka ini dipercayai didatangkan khas dari negeri Kelantan dan Kedah dengan menggunakan bas yang disewa khas oleh parti pembangkang.

Janji Demokrasi ala Yahudi malam ini dijangka akan bertempur dengan polis

Polis tetap menegaskan hari ini bahawa perhimpunan Gabungan Janji Demokrasi yang hendak diadakan di Dataran Merdeka malam ini, menjelang sambutan Hari Kemerdekaan esok, bertentangan dengan Akta Perhimpunan Aman 2012.
 


Ketua Polis Ibu Pejabat Polis Daerah Dang Wangi, Zainuddin Ahmad berkata, ia melanggar akta itu kerana gagal memberi pemberitahuan, tidak memperoleh persetujuan daripada pemunya Dataran Merdeka iaitu Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) dan akan menggugat persiapan yang dibuat untuk menyambut Hari Kemerdekaan esok.

Zainuddin memaklumkan pendirian polis itu menerusi satu surat bertarikh hari ini, yang dialamatkan kepda Ahli Jawatankuasa Gabungan Janji Demokrasi, Maria Chin Abdullah yang juga perkakas Anwar Ibrahim.

Perhimpunan itu dijadual untuk diadakan dari 10 malam hingga 12 tengah malam akan dihadiri oleh kebanyakan peserta demostrasi haram 3.0  dari Kelantan.

Pembangkang tetap akan berhimpun dan Marina Chin telah mengarahkan kuncu-kuncunya supaya berkumpul di Dataran Merdeka dan jika dikepung kuncu-kuncunya akan bergerak diseluruh tempat di Kuala Lumpur yang boleh kami sambut berarak. Tak kira padang, stesen LRT atau kedai kopi. Yang penting berarak.

Lim Kit Siang taubat tak mengaku terlibat dalam Tragedi 13 Mei


13 Mei 1969 merupakan detik sejarah hitam yang melanda negara selepas kemerdekaan tercapai.

Lim Kit Siang seperti didalam gambar dibawah telah diletakkan s
ebagai salah seorang yang mencetuskan provokasi dalam insiden tersebut.

Tapi kali ini, Lim Kit Siang tidak mengaku seperti mana yang didakwa dan beliau telah memfailkan saman kepada penerbit filem 'Tanda Putera' yang didakwa menuduh beliau sebagai pencetus kejadian 13 Mei.

Sangkakala memang tidak lagi lahir ke muka bumi semasa kejadian tersebut, tetapi daripada apa yang diceritakan oleh arwah datuk Sangkakala dulu, beliau sendiri mengatakan bahawa beliau telah melihat LKS yang menjadi tukang provok diikuti dengan orang-orang cina yang lain.

Antara ayat yang dikeluarkan oleh mereka ialah 'malay si a' yang membawa maksud 'mati melayu', oleh kerana provokasi melampau sambil membawa penyapu ini yang menjadi simbolik bahawa kaum cina pada ketika itu ingin menghalau orang-orang Melayu dari Malaysia maka orang-orang Melayu telah bangkit dan terjadilah peristiwa berdarah iaitu pergaduhan antara Cina dengan Melayu yang selama ini berganding bahu bersama-sama menuntut kemerdekaan.

Gambar dibawah juga menunjukkan bahawa LKS ditahan oleh anggota keselamatan kerana kesalahan yang sama.

Satu lagi yang Sangkakala hairankan disini, jika LKS tidak terlibat dalam insiden tersebut, kenapa beliau begitu marah dengan sebuah filem hingga sanggup memfailkan saman terhadap penerbit filem tersebut?

Nampaknya LKS sendiri telah membuka siapa diri beliau sebenarnya dan telah membuktikan bahawa beliau mungkin terlibat sama, jika tidak, takkan LKS begitu marah dengan filem Tanda Putera.

Ugutan Saman Media: Satu Usaha terdesak untuk menyembunyikan kes Sumbang Mahram dari pengetahuan rakyat


Semalam Haprakdaily telah mengeluarkan satu entry bertajuk 'suspek kes sumbang mahram kaji fail saman' yang dilihat seolah-olah satu usaha terdesak untuk mengugut media melalui saman.


Menurut Haprakdaily suspek utama yang dikaitkan dengan isu ‘sumbang mahram’, Mohd Nor Jaafar (gambar) akan memfailkan tindakan saman terhadap mana-mana media arus perdana dan blog.

Apakah dengan tindakan mengugut media kes itu akan selesai, atau kes itu akan dibiarkan berlalu begitu sahaja tanpa sedikit pun liputan.

Adakah kes-kes sebegini perlu didiamkan? gejala sebeginilah yang mengundang berlakunya pembuangan bayi yang baru lahir.

Samada pemimpin kanan pembangkang itu bersalah atau tidak, itu tidak timbul, yang menjadi persoalannya sekarang dimanakah apakah tanggungjawab sebagai seorang ayah terhadap anak-anaknya sehingga berlakunya kes-kes sebegini.

Sebagai seorang pemimpin masyarakat yang dikenali ramai dikalangan pembangkang, apakah ini 'standard' kualiti tanggungjawab mereka?

Bagaimana untuk menjadi pemimpin diperingkat yang lebih besar jika anak perempuan sendiri pun tidak terjaga sehingga melahirkan bayi lelaki.

Menurut Harakahdaily tindakan media melaporkan kes sumbang mahram ini akan menghancurkan masa depan Mohd Noor

Apakah masa depan Mohd Nor dalam politik lebih penting berbanding dengan masa depan anak perempuannya yang baru berumur 15 tahun?


Menurut Harakah lagi "tuduhan-tuduhan ini seolah-olah mengambarkan satu usaha terdesak"

Secara terus-terang rakyat Malaysia masih keliru siapa sebenarnya yang terdesak media atau sipelaku.

Jadi rakyat Malaysia perlu pandai cari kesimpulan dalam kes ini yang menggambarkan itulah 'standard' pemimpin jika kita salah memilih!