Tuesday, January 1, 2013

Jadikan tahun 2013 Tahun Menghapuskan Pengkhianat BangsaSELAMAT tahun baharu. Tahun 2012 meninggalkan dunia politik dengan penuh kenangan pahit dan manis, malah pengalaman sewajarnya menjadi sempadan buat kita semua.

Bermula hari ini juga, kita semua sepatutnya menyusun langkah lebih kemas dengan azam menggunung untuk mencipta sesuatu yang terbaik.

Menanti kita pada tahun 2013 berbagai bantuan, program untuk rakyat telah diadakan oleh kerajaan Barisan Nasional, malangnya anjing-anjing cina DAP menyusup masuk ke dalam program-program kerajaan menyebarkan berbagai risalah berunsur fitnah.


Apakah cina DAP Perak sudah terlalu takut dengan penyelewengan tanah di negeri Kelantan yang sudah didedahkan kepada rakyat sehingga mengupah anjing-anjingnya menyebarkan risalah fitnah tersebut.

Dalam risalah yang disebar cukup jelas cina DAP memang rasis kerana cuba memburuk-burukkan pemimpin Melayu dan ahli perniagaan Syed Mokhtar Al-Bukhary.

Oleh itu marilah kita buat azam pada tahun baharu ini iaitu 2013 dengan menghapuskan pengkhianat bangsa, pengkhianat negara dikalangan orang Melayu yang sanggup jadi anjing kepada cina DAP.

0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.