Live Traffic Feed

Thursday, February 14, 2013

Video Anwar jatuh sebaik sahaja pijak tanah Pengkalan Pegoh




Menurut saksi yang mengambil gambar sebaik sahaja Anwar Ibrahim menjejakkan kaki di bumi Pengkalan Pegoh dia terus jatuh macam nangka busuk.

Nasib baik berjaya diselamatkan oleh 6 orang pengawal peribadinya dan mereka memimpin Anwar Ibrahim terus ke pentas ceramahnya di hadapan Markas Pas Kampung Pengkalan Pegoh.

Ini menunjukkan bahawa bumi Pengkalan Pegoh pun tak nak terimanya masakan penduduknya.

Majoriti yang hadir dalam ceramah Anwar Ibrahim adalah orang luar dan hanya segelintir sahaja orang tempatan itupun orang Umno yang kecewa tak dapat projek, kecewa tak dapat jadi pemimpin dan penyokong tegar Pas kawasan Pengkalan Pegoh.

Anwar hanya berceramah selama 15 minit sahaja kemudian terus pulang.

Esok laporan terperinci mengenai ceramah Ummi Hafilda akan menyusul dan anda lihat berapa ramai yang hadir sepenuhnya adalah orang dalam Dun Sungai Rapat sendiri. Usah mimpilah wahai PasDap nak ambil N43 Sungai Rapat. Warga Sungai Rapat masih teringat bagaimana sicelaka Lee Boon Chye dan calon Pas Sungai Rapat Radhi Zainon membantah pembinaan Sekolah Agama Rakyat. 

Bawalah siapa pun datang ceramah mereka tak akan termakan hasutan yang menjijikkan.

13 comments:

  1. Esok Nuar akan sakit tulang belakang kot.....

    ReplyDelete
  2. Nuar letih baru lepas balun

    ReplyDelete
  3. ketaq lutut dengan UMI Hafilda hahahahahahhahahahahahahhaaha

    ReplyDelete
  4. kuat sangat balun. sebab tu lembik lutut

    ReplyDelete
  5. dah tak lama tuuu...

    ReplyDelete
  6. Teman nak lari.jom dengar lagu terbaru buat nuar jubo.yahudi bawani.

    ReplyDelete
  7. Teman nak lari.jom dgr lagu terbaru buat nuar jubo.yahudi bawani

    ReplyDelete
  8. Teman nak lari.jom dengar lagu terbaru buat nuar jubo.yahudi bawani.

    ReplyDelete
  9. Teman nak lari.jom dengar lagu terbaru buat nuar jubo.yahudi bawani.

    ReplyDelete
  10. Teman nak lari.jom dengar lagu terbaru buat nuar jubo.yahudi bawani.

    ReplyDelete
  11. Teman nak lari.jom dengar lagu terbaru buat nuar jubo.yahudi bawani.

    ReplyDelete
  12. MAMPUSLAH SI ANUAR TU...!!

    ReplyDelete
  13. Assalam. Melihat komen-komen dan sikap umno yang sangat hebat memaki. Kikiki. Apatah lagi pemerintahnya. Wahai pemilik blog, I dont care who you are. We are same! I dont care if you dont want to published my comment but this i want to tell you! If you want to be a blogger, or penyampai berita yang baik untuk dunia dan akhirat. Plisss jangan hanya mengatakan buruk tentang seorang itu tanpa BUKTI yang kukuh, dan DETAIL-DETAIL penerangan untuk SUPPORT your berita dan artikel-artikel penting seperti tong di dalam gambar, pembantahan pembinaan sekolah agama rakyat dan sebagainya. If you just do like this, FITNAH akan berlaku. Tak takut dosa? Dan satu lagi. SAYA LIHAT BLOG NI JUST NAK MEMBURUKKAN PAKATAN, Murninya hati ahli barisan nasional. Saya zahir dari pengkalan. Kalau anda berani sila publish but if not saya tak kesah but pilih jalan yang benar. FIKIR terlebih dahulu. Berubah sebelum terlambat. If nak teruskan jugak. We'll meet in akhirat at padang mashar. Setiap yang membaca, Dosanya ke kamu! Itulah beratnya menjadi blogger. Semua ni kena jaga. Jangan sampai kamu terlambat utk meminta maaf kepada Anwar dan semua yang terlibat yang kamu telah kutuk. Lihat sahajalah post kamu dan komen-2 dari pembaca blog ni. Saya menegur anda dan diri saya sendiri. Assalamualaikum.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.