Monday, February 25, 2013

Pembangkang lancar manifesto sempena PRU-13 Bertemakan Manifesto bukan JanjiSHAH ALAM: Pembangkang sebentar tadi melancarkan manifesto pakatan itu sempena Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) bertema Pakatan Harapan Rakyat.

Manifesto kali ini menjanjikan pelbagai kemudahan percuma sehingga pengangkutan awam pun dikatakan percuma.

Tetapi sayang semuanya bukan janji sebab itu hanyalah wayang kulit pakatan pembangkang untuk menggula-gulakan rakyat dengan air liur mereka.

4 comments:

 1. Sumpah, "I kasi U nanti" lepas tu " I sumpah you".

  ReplyDelete
 2. Khalid dah kata..manifesto bukan janji..jadi abaikan saja..

  ReplyDelete
 3. janji pungkok percume takde ke.......

  ReplyDelete
 4. saya baca manisfesto pakatan kat The Sun, wow menakjubkan tapi bagaimana mereka nak melaksanakan kalau harga minyak di turunkan, tol di hapuskan, tariff lekrik diturunkan harga kereta diturunkan, pendidikan percuma, harga air di turunkan, minimum wage dinaikan kpd RM1K,.semua ini adalah pendapatan dan perbelanjaan kerajaan, jika ini tiada macamana nak tunai janji janji itu.Tapi kita jgn lupa manisfesto bukan janji.Jadi rakyat fikir fikirkanlah jgn terkena kali kedua spt di sgor,kedah penang dan kelantan.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.