Tuesday, March 19, 2013

Angkara Siapa Ni? Kalau Bukan PEMBANGKANG Dun Sungai Rapat Haramjadah!Sejumlah lebih 100 bendera Barisan Nasional dikawasan berdekatan dengan Taman BandarTasik Idaman telah dipatahkan oleh pembangkang Dun Sungai Rapat. Mereka dikatakan telah mengupah sekumpulan anak muda pada waktu tengah malam hanya untuk mematahkan bendera Barisan nasional yang dipacak disepanjang jambatan menghala ke Pekan batu Gajah dan ke Stesen Keretapi Batu Gajah.

Pas kini terdesak apabila foto Anwar Ibrahim yang meliwat sesama kaum sejenis tersebar dan ini membuatkan mereka bertindak balas dengan mengupah anak muda mematahkan lebih 100 bendera Barisan Nasional.

Oleh yang demikian jangan ingat Pas sahaja, pembangkang sahaja boleh melakukan perkara tersebut dan jika apa-apa berlaku samada keganasan atau sebagainya jangan salahkan Barisan Nasional.

Mereka juga terlalu irihati apabila bendera Barisan nasional memenuhi kawasan Dun Sungai Rapat.

Gambar menunjukkan buluh yang memegang bendera telah dipatahkan bukan disebabkan angin

Laporan Polis telah dibuat dan beberapa suspek telah dikenalpasti berada ditempat kejadian.

Sejumlah 200 Briged Aman Dun Sungai Rapat telah bersedia digerakkan bagi menghadapi ancaman pembangkang haramjadah dan jangan bagi mereka ini bertindak diluar batasan.

Jangan ingat korang sahaja boleh buat macam ni kita boleh buat lebih daripada ini tetapi kita mengambil jalan profesional sesiapa sahaja atau mana-mana parti boleh memasang berapa banyak bendera yang mereka suka sebab kita adalah negara demokrasi.

Kepada calon Pembangkang Dun Sungai Rapat Saudara Radhi Zainon tolong kawal budak-budak awak sebelum kami yang akan mengawalnya.

0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.