Tuesday, March 26, 2013

Anwar Buntu Wan Muhammad Azri Bukannya Papagomo, termasuk salah alamat


Jika gambar di atas pun Anwar tak mengaku gambar diri bagaimana beliau mengatakan Wan Muhammad Azri adalah papagomo.

Parti Keadilan Rakyat (PKR) kini buntu untuk menentukan siapa sebenarnya penulis blog, Papa Gomo kerana Wan Muhammad Azri Wan Deris dikatakan bukan papagomo.

Pengarah Strategi PKR, Rafizi Ramli cuba mendakwa rekod Imigresen menunjukkan tarikh lahir Wan Muhammad Azri adalah sama dengan kad pengenalan polis dan kad pengenalan awam miliknya tetapi bagaimana ia mengatakan itu adalah papagomo.

Minggu lalu, Anwar terpaksa memfailkan saman fitnah terhadap bloger Papa Gomo berhubung video seks yang didakwa melibatkan Ketua Pembangkang itu tetapi dalam blog tersebut papagomo tidak menyebut image dalam video tersebut adalah Anwar Ibrahim.

Anwar menuntut ganti rugi RM100 juta daripada bloger, yang namanya dinyatakan dalam tuntutan sebagai Wan Muhammad Azri Wan Deris.

Pada 16 Mac www.papagomo.com memaparkan gambar tunggal hitam-putih yang menunjukkan bahagian belakang seorang lelaki berbogel di dalam bilik hotel.

Paparan itu juga menyediakan pautan ke laman blog lain dipanggil "Aksi si Raja Goyang", yang menyiarkan 13 gambar yang menunjukkan dua lelaki meraba-raba dan mencium satu sama lain, kononnya diambil dari video yang sama.

Anwar telah menafikan bahawa beliau adalah lelaki dalam video berkenaan dan mengarahkan pemimpin pas agar mempertahankan dirinya demi putrajaya.


Difahamkan Wan Muhammad Azri yang mendapat surat saman akan menghantar saman juga 100juta kerana beliau tidak terlibat langsung dalam politik.

6 comments:

 1. Woi mangkok anwar saman papagomo siapa dia nama sbnr biar la skmm tentukan

  ReplyDelete
 2. Anwar mengaku itu dirinya kah...kah...kah

  ReplyDelete
 3. siapa makan cili dialah rasa pedeh..pedehhhhh..panehhhh..kehehehhe

  ReplyDelete
 4. Muka macam aku tapi bukan aku siapakah aku....kah..kah...kah

  ReplyDelete
 5. Mane papagomonye..ape nk takut..video tu tulen..

  ReplyDelete
 6. Manusia yang mempunyai 2 wajah

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.