Wednesday, March 20, 2013

Anwar Tarik Balik Saman Terhadap Blogger Papagomo


Anwar Ibrahim hari secara tidak rasmi menarik balik saman terhadap blogger papagomo berikutan amaran yang dibuat oleh blogger papagomo untuk mendedahkan lebih banyak video kepada rakyat supaya rakyat tahu siapa sebenarnya Anwar Ibrahim.

Dalam kenyataan ringkas dihadapan media Anwar mengeluarkan ungkapan "Saya serahkan perkara itu kepada peguam saya untuk uruskannya".

Ungkapan itu secara tidak langsung Anwar Ibrahim yang dilihat seorang pakar "lawan tetap lawan" seolah-olah terkulai layu bila berhadapan dengan blogger Papagomo.

Menurut Peguamnya kesukaran untuk membuktikan bahawa blogger Papagomo yang mengeluarkan gambar intimnya juga salah satu faktor yang perlu difikirkan kerana gambar-gambar intim Anwar dengan seorang lelaki telah dimuatturun ke blog RajaGoyang360 yang tidak diketahui pemiliknya.

Blog RajaGoyang360 dikatakan didaftar di Indonesia. Ini menunjukkan saman yang akan dikemukakan kepada blogger Papagomo hanya sis-sia atau gimik demi untuk menyatakan pendirian palsu Anwar Ibrahim terhadap foto perlakuan jijik dirinya kepada rakyat Malaysia yang kononnya marah kerana itu foto bukan dirinya.

Secara rasional jika foto bukan dirinya kenapa Anwar Ibrahim jadi gelabah babi sehingga sanggup nak saman orang lain?

Rakyat Malaysia sudah celik IT dan semua sudah cerdik oleh itu fikir-fikirkanlah demi Agama Bangsa dan Tanahair

Baca seterusnya di Blog Papagomo

4 comments:

 1. kena buku dengan ruas, Hidup papagoma

  ReplyDelete
 2. hampeh!!!!! gossip tak hengat!!!! blogger SR online ni kuat gossip

  ReplyDelete
 3. Bila x saman kata "kalau betul bukan dirinya kenapa x saman?"..
  bila saman "jika bukan dirinya kenapa gelabah nk saman?"...
  x faham aku spesies Umno nih...

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.