Saturday, March 30, 2013

Bapak Penjahanam MARA yang Penuh Dengan Rasuah akan beraksi di Batu Gajah


Pakatan Haram Dun Sungai Rapat malam ini bercadang untuk mengadakan ceramah dicelah-celah rumah orang Kampung di Kampung Tersusun Jalan Gopeng. 

Hasil tindakan penduduk yang tidak mahukan kawasan rumah mereka dicemari dengan dosa-dosa fitnah dan sial-sial Anwar Ibrahim yang bakal dibawa oleh Tamrin Ghaffar bapak perasuah terbesar negara maka mereka berjaya menghalau mengubah tempat dan diadakan di Taman Lembah Permai Batu Gajah.
Rumah En Onn Ibrahim yang masih ahli Umno digunakan untuk ceramah Pakatan Haram

Menurut sumber di Taman Lembah Permai hanya En On Bin Ibrahim yang bekerja di Pusat Pembangunan Usahawan & Kemahiran Perak (PESDC) iaitu Intitusi pembelajaran kepunyaan kerajaan negeri Perak seorang sahaja yang menjadi penganut Pas sejak merajuk dengan kepimpinan Umno Cawangan Taman Lembah Permai.

En On ini pun masih menjadi ahli Umno Cawangan Taman Lembah Permai yang juga menjadi AJK Umno Cawangan Taman Lembah Permai. Entahlah dah beberapa kali ceramah parti pembangkng telah dibuat dirumahnya Ketua Bahagian Datuk Hamzah Kassim macam tak kisah jer. 


Ketua Umno Bahagian Gopeng Datuk Hamzah Kassim
Tapi orang lain yang hendak menyertai Umno disekat pulak...tak apalah kita membantu Umno bukan sebab Ketua Bahagian Datuk Hamzah Kassim tetapi disebabkan Dato Sri Mohd Najib Tun Razak itu sahaja.

Walaubagaimana pun demi demokrasi penduduk Taman Lembah Permai tidak menghalang mereka menabur fitnah tetapi apa yang penduduk Taman Lembah Permai risaukan adalah sial-sial Anwar yang akan dibawa oleh Tamrin Ghaffar pada malam ini mampu merosakkan segala akidah umat Islam di Taman Lembah Permai.

Difahamkan Tamrin Ghaffar Baba telah dijanjikan oleh pucuk pimpinan Pas bahawa beliau akan dicalonkan dalam PRU13 ini dengan syarat mesti tunjukkan pretasi memfitnah Umno dan jika berjaya maka Tamrin Ghaffar Baba akan dicalonkan dalam PRU13 nanti.

Tamrin Ghafar Baba bukanlah nama yang besar dalam dunia politik Malaysia. Sekalipun dia merupakan anak kepada Allahyarham Tun Ghafar, bekas Timbalan Perdana Menteri pada era Tun Dr. Mahathir sebelum jawatan berkenaan DIRAMPAS SECARA HINA oleh Anwar Ibrahim, nama Tamrin Ghafar Baba lebih sinonim dikaitkan dengan pelbagai penyelewengan dalam Majlis Amanah Rakyat atau MARA yang mana pada ketika itu, dia merupakan Pengerusinya.

Kali terakhir namanya 'masyhur' adalah apabila dia terlibat sepenuhnya dalam MENGHALAU IBU TIRINYA dan merampas adik tirinya setelah kematian bapanya dalam apa yang dilihat sebagai cubaan memalukan wanita itu dengan tuduhan melakukan hubungan sulit dengan lelaki asing, bagi menghalalkan perbuatannya sekaligus membolot harta warisan Tun Ghafar.

Kemudian, Tamrin hilang dari peta politik Malaysia sehinggalah kedengaran pula berita yang dia mendapat konsesi balak di Kelantan dan mula berbaik-baik di pentas PAS untuk memfitnah Umno

0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.