Wednesday, March 20, 2013

Benarkah Raja Goyang 360 Akan Bertanding Di Perak?Keldaian daily hari mengeluarkan kenyataan Anwar Ibrahim@Raja Goyang 360, bahawa beliau mendapat tawaran daripada kepimpinan PKR Perak supaya bertanding dalam kerusi Parlimen di negeri Perak.


Ada sumber dalaman PKR sendiri kemungkinan RajaGoyang360 akan bertanding Parlimen Gopeng.

Ini terpaksa dibuat kerana Parlimen Permatang Pauh tidak lagi selamat dan sudah termasuk dalam zon bahaya buat Anwar, sekiranya Anwar Ibrahim@RajaGoyang bertanding juga di Parlimen Permatang Pauh beliau sukar menang di kerusi yang dahulunya menjadi kubu kuatnya.

Jika benar ini terjadi maka Barisan Nasional tidak perlu bekerja terlalu kuat kerana beberapa video RajaGoyang360 terkini bakal akan keluar yang lebih jelas menunjukkan mukanya. Biar rakyat yang membuat keputusan samada tergamak untuk memilih pemimpin yang jijik atau sebaliknya.

Takkan rakyat di negeri Perak terutamanya umat Islam mahu pemimpin mereka yang terlalu cenderung melakukan perbuatan jijik, jika ada pun hanya penyokong yang bodoh yang dijanjikan berbagai jawatan yang belum pastisahaja.

Sementara itu Anwar Ibrahim hanya mempunyai beberapa jam sahaja bagi menarik balik 'saman main-mainnya' terhadap individu yang kononnya blogger papagomo atau menerima satu tayangan Perdana percuma perlakuan jijik antara Anwar dengan seorang mahasiswa di Hotel Hilton.

Tidak habis dengan itu, menurut daripada sumber dalaman ada satu lagi perlakuan sumbang dalam versi berwarna antara Anwar dan seorang lagi mangsanya di hotel Kingwood Hotel di Sarawak dan ini membuatkan kempen di negeri Perak akan menjadi lebih menarik.

Jika benar Anwar akan bertanding di negeri Perak Pas Perak perlu mengumpulkan semua ayat-ayat suci Al-Quran yang boleh digunakan untuk mempertahankan peliwat seperti yang dilakukan oleh Nik Aziz.

Diharap impian RajaGoyang360  untuk bertanding di negeri Perak akan menjadi kenyataan dan semua rakyat di negeri Perak menanti-nanti kedatangan video RajaGoyang360 seterusnya.

0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.