Monday, March 18, 2013

Kesan Lihat Gambar Anwar Meliwat, Ceramah Memuji Anwar Hambar
Ceramah Himpunan Anak Muda anjuran parti pembangkang di Kampung Datuk Keramat, Alor Semadom, Alor Setar malam semalam, hanya dihadiri kira-kira 50 orang yang rata-rata berumur melepasi usia muda.

Lantaran itu, hasrat pembangkang untuk menarik pengundi daripada golongan muda bagi meraih sokongan ternyata tidak tercapai apabila mereka sudah sedar bila gambar aktiviti liwat Anwar Ibrahim tersebar diseluruh negara.

Malah, ceramah yang sepatutnya bermula pukul 9 malam itu juga terpaksa ditunda selama kira-kira 30 minit bagi menunggu kehadiran orang ramai.

Turut hadir menyampaikan ceramah ialah Ahli Parlimen Jerai, Dr. Firdaus Jaafar; Ketua Angkatan Muda PKR Kedah, Azman Nasrudin dan Ketua Biro Perundangan PKR negeri, Gooi Hsiau Leung.


PKR dan Pas Kedah kini risau dengan perkembangan terbaru mengenai Anwar Ibrahim dimana aktiviti liwatnya sudah diketahui rakyat seluruh Malaysia.

0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.