Sunday, March 17, 2013

Nama Dato Harun Taib Dipergunakan Untuk membersihkan perbuatan jijik Anwar Ibrahim


Ketua Dewan Ulama Pas Dato Harun  Taib sebentar tadi mengamuk sakan apabila namanya dipergunakan oleh pecacai PKR kononnya untuk mengimamkan solat hajat yang akan diadakan dikediaman Anwar Ibrahim malam ini. Solat hajat itu bertujuan untuk menutup segala perbuatan jijik yang telah dilakukan oleh Anwar Ibrahim yang juga ketua pembangkang.

Ketika dihubungi oleh media sebentar tadi beliau kesal dengan sikap sesetengah pemimpin PKR yang sanggup mempergunakan namanya untuk tujuan jijik demi menyelamatkan maruah Anwar Ibrahim yang sudah tercalar akibat perbuatan jijiknya.


Ketika ditanya mengenai gambar-gambar yang dipaparkan di dalam blog mengenai perbuatan jijik Anwar Ibrahim, Dato Harun Taib terdiam seketika kemudian berkata beliau akan membincangkan dalam Majlis Syura Pas kerana semua ini telah merosakkan matlamat pakatan untuk menerajui kepimpinan Di Malaysia.

Pas selama ini hanya membuang masa menepis segala kononnya tohmahan yang dilemparkan oleh parti lawan mengenai perbuatan jijik Anwar Ibrahim, Pas juga selama ini berhempas pulas mempertahankan Anwar Ibrahim dan sudah sampai masa Pas memikirkan jalan sendiri yang tidak akan merosakkan penyokongnya.

2 comments:

 1. Kepada PAS dan DAP, jangan salahkan Umno jika kamu semua gagal ke Putrajaya. Tolong salahkan Anwar....

  Masa kamu 5 tahun hanya dibuangkan untuk mempertahankan kemaluan Anwar yang menutuh punggung lelaki, melanggan pelacur, menggadaikan kalimah Allah, membenarkan kebebasan beragama , termasuklah isu keselamatan negara.

  Beban Anwar yang kamu pikul itulah yang akan menjadi halangan utama kepada kamu untuk sampai ke Putrajaya.

  Selamat tinggal Pas.....pikullah Anwar sampai mampus.....

  ReplyDelete
 2. Anwar bagaikan biawak hidup yang mengeluarkan bau busuk, busuk itulah yang cuba dilindungi oleh pemimpin dan penyokong Pas dan kini bau busuk sudah mula merebak dan tidak boleh dilindungi lagi, semua rakyat sudah mula menghidu bau busuk....pergi jahanamlah Pas dengan menanggung biawak hidup yang berbau busuk

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.