Wednesday, March 27, 2013

Pakatan Haram Memulakan Taktik 'Reverse psychology'


Dalam entri terbaru Sinarharian Online yang bertajuk yang dipetik dari kata-kata Rafizi Ramli orang kanan sulit Anwar Ibrahim 'Tidak Logik PKR Kaki seks'

Apa nak di'psycho' oleh pakatan haram adalah nak menunjukkan Umno adalah punca pengeluaran video seks hampir kesemua pemimpin pakatan rakyat ...memang tak logik kan..

Dengan kenyataan ini membuatkan rakyat akan mula terfikir bahawa semua video dan gambar menarik Anwar hanya tipu sahaja.....pandai mereka ini bermain 'Reverse Psychology' untuk rakyat.

Contohnya: Pakatan Haram(PKR) dengan secara menipu kononnya Setiausaha Agongnya Saifuddin Nasution mendapat panggilan bahawa kononnya ada 'ejen Umno' nak tunjukkan video seks Ahli Parlimen Lembah Pantai NurulIzzah a/p Anwar dan Menteri Besar Selangor Tan Sri Khalid Ibrahim....sememangnya tidak ada pun video seks mereka.

Semalam semasa waktu maghrib di wisma Keadilan Saifuddin sekali lagi membuat kenyataan bersama Anwar Ibrahim bahawa Saifuddin sudah pun lihat video seks NurulIzzah dan Khalid Ibrahim. katanya video itu hanyalah tipu kesan digital yang ditampal.

Persoalannya: kenapa begitu mudah 'ejen Umno' menunjukkan video seks NurulIzzah dan Khalid Ibrahim kepad muka bulan yang cukup setia pada Anwar Ibrahim...nampaknya ada sedikit ruang kosong yang perlu pembaca buka minda.

Persoalah kedua: Jika benar 'ejen Umno' tunjukkan video lucah tersebut kenapa Nurul Izzah dan Khalid Ibrahim tidak kisah pun samada nak menafikannya atau nak saman, jika tidak sebelum ini bukan main selepas video ditunjukkan pasti sidang media akan dibuat dan disusuli dengan samannnnn ...malah mereka dikatakan menyanyi-nyanyi gembira.

Jadi rasanya kenyataan tidak logik semua pemimpin PKR kaki seks memang benar, setakat ini yang asli hanyalah video Anwar Ibrahim sahaja, jika tidak masakan beliau menubuhkan skuad untuk membelasah papagomo sehingga jamban papagomo berak pun diambil gambar.......harap rakyat fikir lojik 

1 comment:

  1. Manusia hanya mampu merancang dan Tuhan juga yang akan menentukan. Sembahyang hajat sudah, berdoa sudah, serahkan sahaja kepada ketentuan Ilahi kerana kebenaran itu amat pahit untuk diterima terutamanya bagi mereka yang taksub dengan idola sesama manusia. Setiap manusia itu sama sahaja disisi Allah swt yang membezakan diantara mereka hanyalah iman dan takwa seperti pokok dan buah. Dari buahlah kita mengenali jenis pokoknya. Keselamatan atas mereka yang mengikut petunjukNya.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.