Tuesday, March 26, 2013

Pakatan Haram Upah Samseng Rosakan Banner Ceramah Tuan Guru Haji Abdullah SaamahPembangkang kini semakin terdesak selepas video liwat Anwar Ibrahim dikeluarkan oleh beberapa blog dengan bertindak merosakan lebih 30 banner ceramah Tuan Guru Haji Abdullah Samaah dan Tuan haji Lah Pondok Genting di Tasik Gelugor.


Sebelum ini pakatan Haram mengamuk dan menyerang program ceramah Yb Zul Nordin di Permatang Pauh, ketakutan mereka sudah semakin memuncak, paranoid dan takutkan akan rakyat tahu kebenaran , segala program penerangan dan menangkis fitnah haprak pakatan diserang dan disabotaj.

Haprak pakatan sudah tidak ada idea lain selain berceramah dengan fitnah,menyebarkan dakyah dalam masa meremehkan minda rakyat.Mereka meniup apa kebencian dengan menyebarkan terlalu banyak fitnah hingga menimbulkan kebencian penyokong mereka terhadap parti lawan.

Apabila pihak BN dan NGO menganjurkan program ceramah untuk menangkis segala pembohongan haprak pakatan ia menjadi satu ancaman kerana takut segala tembelang dan temberang terdedah.

Terkini di Jarak,Tasek Gelugor banyak banner program ceramah Tuan Guru Hj Adullah b Hj Samaah,Pengasas Madrasah An Namiyyah atau dikenali Pondok Genting Tumpat Kelantan telah dirosakkan.

30 Banner Ceramah “Fakta Sebenar” digantung disekitar Tasek Gelugor dirosakkan, malah haprak pakatan sudah memberi amaran dan akan menyerang program ceramah tersebut jika diadakan.

Namun alhamdulilah walaupun program tersebut disabotaj,ceramah tersebut berjalan dengan lancar.

Rakyat kini semakin membenci pakatan haram yang bertuankan pemimpin yang berperangai jijik

0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.