Monday, March 18, 2013

Pas Adakan Sidang Meja Bulat Bagi Membincang Kes Gambar Anwar Ibrahim
Perbincangan meja bulat ini yang dijadual berlangsung pada 9.30 pagi dikatakan antara lain akan membincangkan beberapa termasuk kes gambar Anwar Ibrahim yang kini tersebar luas dan aspek keselamatan termasuk insiden di pencerobohan pengganas Sulu di Lahad Datu, Sabah.

Beberapa pemimpin Pas terlalu gusar dengan tersebarnya gambar perlakuan jijik Anwar Ibrahim dengan seorang lelaki yang dikenali dan ini mampu membuatkan semua pemimpin Pas akan ditolak oleh rakyat dalam PRU13 nanti.

Kami dimaklumkan dari sumber bahawa satu perbincangan meja bulat akan berlangsung antara kepimpinan Pakatan Rakyat dengan bekas pemimpin tertinggi pasukan keselamatan antaranya bekas Ketua Polis Negara Tan Sri Musa Hassan dan beberapa bekas jeneral Angkatan Tentera Malaysia.

Sidang ini juga akan membincangkan isu Tian Chua yang mengatakan insiden pencerobohan di Lahat Datu adalah sandiwara. Ini isu ini membangkitkan kemarahan keluarga pasukan keselamatan dan seterusnya membantutkan sokongan mereka terhadap pakatan rakyat.

Pas yang berada dalam keluarga pakatan rakyat yang dikemudikan oleh Anwar Ibrahim sudah tentu akan mendapat tempiasnya kerana selama ini pemimpin Pas asyik mempertahankan moral Anwar Ibrahim hanya dengan perkataan fitnah tetapi kini jelas fitanh sudah mula tidak diterima oleh rakyat kerana rakyat mendapat bukti yang cukup jelas.

4 comments:

 1. teringin nak dengar apa komen Hadi Besi..

  ReplyDelete
 2. Eloklah kalau dah mulai sedar.

  ReplyDelete
 3. Pasti PAS akan buat U TURN terbesar sikit masa lagi... amin

  CIKGU PENCEN

  MALIM NAWAR

  ReplyDelete
 4. Mudah mudahan bersatu....

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.