Monday, March 25, 2013

Pas Kelantan Ajak Rakyat Buat Gotong Royong Bina Stadium Pulak Dah


Sekali lagi Pas Kelantan buat lawak bodoh dengan mengajak rakyat membina stadium secara gotong-royong. Ini merupakan majlis pecah tanah Pok Nik yang ketiga projek mega yang akhirnya tinggal tugu sahaja.

Sebelum ini Pok Nik berjaya memecah tanah projek jambatan kemudian projek Lebuhraya dan terkini pada 30 Mac 2013 ini adalah projek bina stadium.

Ini merupakan satu penipuan Pok Nik dan rakan-rakan dan ramai yang menganggap ini adalah penipuan yang terakhir sebelum Pas akan dikuburkan oleh rakyat negeri Kelantan.

Sudah banyak rakyat Kelantan disiksa dengan pembohongan sebelum ini rakyat Kelantan dimomok-momokkan jika undi Barisan Nasional semua tanah akan diusahakan oleh pengusaha luar tetapi puak-puak Pok Nik sendiri sebenarnya yang buat kerja jijik itu bukannya Baruisan Nasional.

Semakin lama rakyat Kelantan membiarkan Pas memerintah lebih banyak sumber asli termasuk tanah akan menjadi hakmilik cina DAP.

Terpulanglah kepada rakyat Kelantan untuk mengubah nasib mereka sendiri.

Baca selanjutnya di Sini

0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.