Tuesday, March 19, 2013

Pas Menggunakan Betina Ini Untuk Memfitnah YB Dato Hamidah


Sejak seminggu dua ini, perempuan yang bertanda bulat merah agak glamour kerana dikatakan berjaya dipergunakan oleh Pas untuk memfitnah YB Dato Hamidah Osman.

Beliau dikatakan muslimat Pas bernama Fauziah yang pernah menerima pinjaman mudah Amanah Ikhtiar yang telah disokong oleh Ketua Kampung Ara Payung terus memfitnah YB Dato Hamidah. Antara perkara yang difitnahnya adalah seperti di bawah


Inilah antara perkara yang difitnah oleh si Fauziah kononnya YB Dato Hamidah Osman tidak pernah mengambil tahu sebuah rumah yang agak uzur berhampiran dengan pusat khidmat Dun Sungai Rapat yang diduduki oleh seorang perempuan yang agak berumur.

Tuan rumah yang agak uzur ini bernama Amalina Binti Abdul Samad no kad pengenalan 750406-08-5055 alamat 57618, Kampung Tersusun Batu Gajah yang tinggal bersama adiknya Kamarul Bin Abdul Samad yang kini bekerja dengan YB Dato Hamidah Osman.

Sungai Rapat Online sengaja membiarkan perkara fitnah ini berlanjutan hingga 6 hari, jika sebelum ini perkara fitnah jijik ini tidak dibiarkan melebihi 3 hari.

Setelah SRO buat pemeriksaan rupa-rupanya Amalina Binti Abdul Samad pernah ditawarkan bantuan baikpulih rumah sejumlah RM7323.00 melalui bantuan baikpulih rumah yang dikelolakan oleh Felcra Bhd.

Syarikat yang hendak membuat baikpulih adalah KIRA BINA ENTERPRISE sudah datang sebanyak tiga kali. Pada kali pertama untuk mengukur kerosakan dan menilaikan, kali kedua untuk mengesahkan nilai baikpulih dan kali ketiga untuk kerja-kerja baikpulih.

Tetapi malangnya akibat mendengar hasutan daripada beberapa pemimpin Pas maka Amalina(dalam gambar di atas) menolak terus bantuan baikpulih tersebut kerana katanya Pas yang diketuai oleh saudara Radhi Zainon akan menguruskan sebuah rumah baru untuknya.Buktinya seperti dibawah:

Bukti diatas menunjukkan tawaran bantuan baikpulih pada tahun 2010 telah diberikan kepada Amalina Binti Abdul Samad sebanyak RM7323.00 tetapi malangnya dihujung senarainya beliau menolak terus bantuan yang ditawarkan ini.

Oleh itu menurut muslimat pas yang bernama Fauziah bahawa YB Dato Hamidah tidak mengambil tahu atau meminggirkan Amalina adalah satu fitnah yang sengaja diadakan untuk memburuk-burukkan YB Dato Hamidah Osman sebagai Adun Sungai Rapat.

Bagi Pas setelah menghasut Amalina mereka wajib memberikan bantuan sebagaimana yang telah dijanjikan kepadanya.

Bukan itu sahaja, malah adik Amalina bernama Kamarul bin Abdul Samad telah diambil bekerja dengan YB Dato Hamidah kerana YB Dato Hamidah terlalu kesian dengan nasib mereka berdua.


9 comments:

 1. ihh ihh ihh busuk nya hati muslimat pas tu...

  biarkan la kak midah oii...

  tak lama lg dia insaf la tuu...

  dengar ckp pas umpama dengar ckp kambing...

  embekk embekkk.... harap janggut saja panjang...

  ReplyDelete
  Replies
  1. hati busuk..pukimak dia pun busuk mcm bangkai

   Delete
 2. Tengok muka pun dah tahu hati busuk macam lubang kunyit

  ReplyDelete
 3. kak midah terlalu soft...that stupid woman isn't muslimat but munafiqat. bn x pilih bulu samada lurus ke, kerinting ke or be it colored mau saja ditolongin but pas yang sesat lagi menyesatkan gunakan taktik budak2 ko nak aiskrim deme ke cupcake kite? last2 bila cupcake x sampai2 tuduhlak kite x bagi deme aiskrim...selamat berjuang dan terus berjuang kak midah!!!

  ReplyDelete
 4. Dunt Worry Kak Midah kami berada dibelakang Kak Midah semua tu hanyalah HamPas yang akan hanyut bersama stor kunyit

  ReplyDelete
 5. Itu bukan muslimat tapi MUSIBAT...prangai mengalahkn SYAITON yg di rejam lagi krn galak mmfitnah...tapi mmg mcmtuh la prangai penganot PAS...bila di beri bantuan ada yg menolak dgn alasan PAS akan bantu tapi akhirnya kene kencing dgn PAS ..langsong xde bantuan ataupon bantuan seciput...tapi yg sadisnya UMNO di salahkn....BAGHAL..

  ReplyDelete
 6. Kalau ya pun nak bergambar pakaila tudung bangang betul la Pasngok

  ReplyDelete
 7. KALAU TAK MEMFITNAH BUKAN PAS.
  KALAU TAK MENGHASUT BUKAN PAS.
  OLEH ITU PAS ADALAH PARTI AJARAN SYAITAN.
  CIKGU KENCING MANIS...ADA APA2 NAK KOMEN???


  ReplyDelete
 8. hahaha munafiq yer Said ...allah maha mengetahui akakn segala fitnah yg kamu lontarkan...cermin2 diri muhasabah diri ...

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.