Wednesday, March 27, 2013

"Pelakon Aksi Lucah Izzah" akan saman Saifuddin Nasution RM100juta


"Saya malu gambar saya dipergunakan oleh mereka yang tidak bertanggungjawab sanggup memapar disana sini macam saya tak ada harga diri", ujar gadis berkenaan yang sedih dengan apa yang menimpanya.

Gadis berkenaan telah memohon dan merayu kepada orang ramai agar tidak lagi mengambil kesempatan dengan menggunakan wajah beliau untuk kepentingan politik.

Wajah gadis berkenaan tersebar sebaik Saifudin Nasution dari PKR membuat pengakuan bahawa beliau telahpun melihat video lucah yang dikatakan mirip Nurul Izzah Anwar yang kononnya akan dimainkan oleh blogger-blogger dan cybertroopers dari UMNO.

Menurut gadis berkenaan, ada pihak telah memuat turun gambarnya tanpa kebenaran dari laman sosial MySpace dan kemudiannya telah membuat superimpose agar kelihatan seperti Nurul Izzah Anwar.

Wanita berkenaan yang sedih dengan apa yang menimpanya pada petang ini memaklumkan bahawa dia amat malu apabila terdapatnya blog-blog pembangkang yang memuatnaik gambarnya. Malah lebih teruk lagi, dari blog penyokong Pakatan Haram menuduh beliaulah pelakon kepada video lucah berkenaan.




Blog berkenaan menulis..."Wanita yang melakonkan wataknya dalam video tersebut sudah didedahkan. Tidak dapat dipastikan namanya. Tetapi wajahnya sudah didedahkan di media internet."

Ekoran dari itu, gadis berkenaan hari ini telah membuat laporan polis terhadap Saifuddin Nasution kerana mengaitkan beliau sebagai pelakon kepada video lucah yang dikatakan mirip Nurul Izzah Anwar.

Gadis berkenaan dikatakan sedang berbincang dengan peguamnya untuk menghantar notis saman RM100juta kepada Setiausaha Agung PKR Saifuddin Nasution yang merupakan 'master mind' dalam permainan jijik ini.

7 comments:

  1. saman dia jangan tak saman.jangan ada syarat.berani dia nak spin macam ketua dia.anda telah dianiaya dan dizalimi,insyaAllah anda akan menang kes ini.

    ReplyDelete
  2. Podah!!! Spin tahap gaban.

    ReplyDelete
  3. itupun kalau wujud wanita tu...hahaahaaaa...spin spin spin

    ReplyDelete
  4. ingatkan makin mudah rupanya makin terbelit.....akukah benar atau jebatkah benar

    ReplyDelete
  5. saifudin...saifuddin nak politik pun ta reti ko ingat rakyat bodoh ker...kalau betul ejen Umno sudah keluar dalam blog mereka tapi semuanya keluar dalam blog pakaran haram

    ReplyDelete
  6. Wakakaka... Terkantoi... bangang punya Saifuddin.
    1) Cipta 1 isu (video izzah) sebagai perangkap.
    2) pastu suruh blogger2 PR hebahkan utk 'cuit' media2 BN.
    3) klu media2 BN keluarkan cerita ni boleh claim yg video ni BN yg buat.
    4) pastu perkenalkan pompuan ni sebagai bukti si pelaku bukan izzah.
    5) klu ini terjadi dpt lah buruk2kan BN dan dpt bersihkan nama Bang Non n keluarga.

    PR = POLITIK TAHAP VAVI!!!

    ReplyDelete
  7. Bertaubatlah... buat apa nak siarkan fitnah-fitnah merapu yang hanya menambah dosa. Anda yakinkah dengan kerja yang sedang anda lakukan sekarang ini, mengadu domba orang hanya untuk kepentingan politik murahan anda akan diberikan ganjaran PAHALA oleh Allah atau SEBALIKNYA. UMNO hanya inginkan rakyatnya haru biru, tiada pendirian dan mudah disogok dengan kata-kata manis. Jauh dari mendorong kita ke arah KEBAIKAN.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.