Thursday, March 14, 2013

Pengganas Sulu Umpan Wanita Untuk Muslihat Perang


Berbagai tipu muslihat telah dibuat oleh pengganas Sulu bagi menarik perhatian pasukan keselamatan kita menghampiri kawasan serang hendap mereka.

Sebelum ini di Kampung Tanduo pengganas mengibarkan bendera putih tanda menyerah diri tetapi apabila pasukan keselamatan kita mendekati mereka maka terus ditembak bertubi-tubi sehingga dua anggota keselamatan kita terkorban.

Begitu juga kejadian di Kampung Seri Jaya Semporna Sabah. Berlaku tipu muslihat daripada pemberi maklumat bahawa terdapat pengganas bersembunyi di sebuah rumah di kampung atas air dan apabila pasukan keselamatan kita cuba memeriksa maka mereka mengepung lalu menembak bertubi-tubi sehingga menyebabkan 6 pasukan keselamatan kita turut terkorban.

Kini pengganas mengumpan wanita pula untuk menarik perhatian pasukan keselamatan supaya jangan menyerang mereka tetapi kali ini pasukan keselamatan kita tidak menghiraukan lalu menembak mati seorang wanita pengganas sulu yang cuba menyerang pasukan keselamatan kita.

Kini jelas siapa sebenarnya melanggar perjanjian Geneva.

1 comment:

 1. GO TO HELL WITH THEIR TRICKS!!!

  1 BENDERA PUTIH

  2 WANITA

  3 KUBUR GENG2 MEREKA2 YANG MATI KATAK

  4. BAYI @ PUTRI KIRAM ( DOK TENGAH PLANNING.......)

  JANGAN INGAT ATM/PDRM KITA BODOH SANGAT. KALAU TENTERA WANITA KITA ADA PUN MEREKA TEMBAK JUGAK. SO WHATS THE DIFFERENCE. KALAU DIIKUTKAN HATI, MAYAT2 TU BIAR JADI BANGKAI BERULAT REPUT KAT KUBUR BUATAN MEREKA TU. TAPI ATM/PDRM ADA HATI PERUT, TAK SERUPA LANUN2 KIRAM TU YANG KEJAM DIRASUK ILMU HITAM. LAKNAT PUAK KAU MACAM YAHUDI SIFAT KAU KEJAM PADA ANGGOTA KESELAMATAN MSIA !!! HUTANG DARAH DI BAYAR DARAH. HUTANG NYAWA DIBAYAR NYAWA JUGAK. TAK KIRA SIAPAPUN YANG JADI PERISAI KAMU.

  OOOPS...KAU NAK LETAK BABIES PULAK KE LEPAS NII???

  GEMPUR WIRA. NYAH MEREKA SEMUA DARI BUMI MSIA KITA PUAK2 KIRAM LANUN TU.

  MSIA MENDOAKAN KEJAYAAN DAN KESELAMATAN PERWIRA2 NEGARA KITA.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.