Thursday, March 28, 2013

Sah Ini Pemimpin PKR Paling DiHormati Oleh Masyarakat


Beberapa hari ini kita dikecohkan dengan perbuatan jijik oleh seorang pemimpin Parti keadilan Rakyat(PKR) yang agak dikenali ramai di Taman Bandar Baru Sungai Lalang di hadapan Laptopnya. Perbuatan jijiknya itu disaksikan oleh jutaan pengguna ruang siber.

Beliau juga merupakan seorang ahli Majlis Perbandaran Sungai Petani Kedah dimana slogan Kedah di bawah pemerintahan Pas adalah `Kedah Sejahtera Nikmat Untuk Semua'

Memang dilihat pada slogan Pas itu memang ada benarnya pemimpin PKR Cabang Merbok ini melakukan perkara jijik asalkan mendapat Nikmat untuk dirinya.

Meminjam kata-kata Rafizi Ramli "tidak semua pemimpin PKR kuat melakukan seks" juga ada benarnya seolah-olah beliau sudah tahu perangai jijik pemimpin dalam PKR termasuk pemimpin No. 1 mereka Anwar Ibrahim, Azmin Ali dan Elizabeth Wong menjadikan PKR merupakan sebuah parti yang penuh dengan pemimpin jijik.

Dalam masa yang sama Anwar Ibrahim menyuruh UMNO bertaubat daripada melakukan dosa-dosa yang lalu dan ini juga mencerminkan PKR juga parti yang penuh hipokrit mereka sendiri yang melakukan dosa besar tetapi mereka menyuruh Umno yang bertaubat.

Saya tidak bercadang hendak mempamerkan perbuatan jijik yang dilakukan oleh Saharuddin Bin Abdul Hamid iaitu Ketua Penerangan PKR Cabang Merbok kerana bila anda klik disini semuanya ada.

Anda lihat dan anda nilaikan sendiri perbuatan jijik mereka dan adakah ini yang akan anda jadikan pemimpin anda pada PRU13 nanti.

0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.