Tuesday, March 26, 2013

Saifuddin Nasution Dijemput oleh orang 'Dalam' lihat Video Seks Nurul Izzah


Setiausaha Agung PKR Saifuddin Nasution mendakwa, beliau dan beberapa pemimpin lain dijemput oleh 'orang dalam' parti sendiri  untuk melihat beberapa keping gambar video seks dikatakan melibatkan Nurul Izzah, ahli parlimen Lembah Pantai dan kedua yang melibatkan bapanya.


Ini bukan orang Umno kata tapi orang PKR yang buat kenyataan bahawa ada satu lagi video seks Nurul Izzah akan keluar dipasaran.Saifuddin menambah orang 'dalam' tersebut juga memberi amaran mereka mempunyai beberapa video lagi yang sedang disiapkan melibatkan pemimpin PKR lain termasuk Menteri Besar Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim, Mak Lampir, Khalid Samad dan beberapa lagi pemimpin.  Menurut laporan media hari ini, Timbalan Presiden PKR Mohamed Azmin Ali juga dikatakan terlibat dalam satu video lain selain menghisap ais krim dalam jamban.

“Ia adalah amaran, ugutan politik dari orang dalam... sebagai ahli politik senior, kita tahu tujuan akhirnya untuk menyebabkan kerosakkan maksimum terhadap integriti pemimpin kita.

“Saya tidak tahu siapa mereka tetapi bukan papagomo group dan mereka kelihatan mempunyai banyak pengetahuan tentang produksi video yang ingin menjatuhkan pemimpin mereka, katanya.


Setahu kita orang dalam yang pandai tentang tipu menipu video adalah Ahli Parlimen Sungai Petani Johari Bendul

2 comments:

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.