Friday, March 22, 2013

SAMSENG ANWAR SERANG SALAH ORANG INGAT KER PAPAGOMO


Akibat daripada pendedahan Utusan Malaysia hari ini, "Anwar Ibrahim Saman Papagomo RM100juta" dan paparan wajah blogger yang disyakki Papagomo, baru tadi aku terima berita bahawa Gomo dipukul oleh seseorang di Segambut.

Menurut Gomo, 2 lelaki yang menaiki motorsikal berkuasa besar itu tiba-tiba menghampiri dan salah seorang daripada mereka tanpa bercakap apa2 memukul beliau dari belakang. Akibat daripada itu, beliau mengalami pendarahan kecil di kepala, dan menerima rawatan di HKL.

Kejadian tersebut dipercayai ekoran daripada pendedahan blogger Papagomo dalam blog beliau berkaitan pendedahan salah laku sex Anwar Ibrahim.
Weiii Nuar, yang kau belasah tu betul ke Papagomo???


Baca seterusnya di blog Tok Guru86 dan Parpukari

Wah sudah main kasar nampak! Betul ke Wan Azri ni Papagomo? Apa buktinya wahai Anwar and the gang? Tak pasal-pasal orang lain kena pukul pulak!

5 comments:

 1. Teringatkan cerita P. Ramlee dimana Ibrahim Pendek pangkah silap pintu...

  ReplyDelete
 2. kene ingat jugak bila haji bakhil telah berjaya culik cikgu murni, rupe-rupenye terculik bapak cikgu murni, si ibrahim pendek.... wakakakakakaka

  ReplyDelete
 3. kesian wan azri....

  ReplyDelete
 4. Apa kena nak pukul2 orang. Kalau tak salah duduk diam-diam je pasal nak panik pulak? Tak cukup dengan saman nak belasah orang lagi teringat lak Sharip Dol, Kampung Dusun....

  ReplyDelete
 5. Sape yg kena pukul ni?tunjuk le muka..srupe ke ngan papagomo

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.