Monday, March 11, 2013

Tak Kejam Lagikah Pengganas Sulu bila mayat Pasukan Keselamatan diperlakukan sebegini rupaCukup sadis dan kejam pengganas Sulu kerana menurut sumber gambar atas adalah gambar mayat anggota keselamatan negara yang dibunuh dengan kejam oleh pengganas Sulu. Ditawan dan dipenggal kepala tanpa ada berperikemanusiaan. 


Pengganas Sulu ini dikatakan dalam pengaruhi dadah semasa mencincang mayat anggota pasukan keselamatan. Adakah pengganas ini layak mendapat tempat di Malaysia.

Apakah ini juga sebagai sandiwara seperti yang dicanang oleh Naib Presiden PKR Tian Chua.

Rakyat Malaysia turut bersimpati dengan nasib anggota pasukan keselamatan yang turutt terkorban dalam insiden pencerobohan di Lahat Datu, demi menjaga keselamatan negara daripada diceroboh oleh pengganas Sulu, mereka sanggup mati di medan perang.

Al-Fatihah buat anggota keselamatan yang terkorban.

3 comments:

  1. Hanya alfatihah yang kami berupaya hulurkan....sama sama kita nantikan saat saat yang ditunggukan oleh keluarga anwar Ibrahim dan pendokong pendokong nya....apabila hari itu tiba kelak tiada jalan yang lebih baik melainkan terima sahaja apa yang telah kamu lakukan pada bangsa kamu sendiri.....percepatkan tindakan kamu lebih mudah kamu lihat tindakan kami kelak....bukan ugutan sekadar menyambut cabaran kamu....amin

    ReplyDelete
  2. Tak aper ini masa kamu Anwar tunggu pembalasan rakyat nanti

    ReplyDelete
  3. napa pla tiba2 anuar pla yg bersalah?bodoh.xda otak.memandai je menuduh org.teruk btl

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.