Tuesday, March 26, 2013

Terkini Di Lahat Datu: Datu Amirbahar Dilihat Berjumpa Dengan Tian Chua sebelum memasuki Malaysia guna Bas Pelancong


Jeneral lima bintang pengganas Sulu, Datu Amirbahar Hushin Kiram dikatakan berjumpa dengan beberapa pemimpin pakatan rakyat termasuk Tian Chua dan S. Sivarasa sebelum berjaya masuk ke Sabah menggunakan bas pelancong melalui 
pas lawatan sosial untuk masuk ke Kampung Tanduo sejak November lalu.

Satu sumber berkata, siasatan juga mendapati pas lawatan yang digunakan Amirbahar yang difahamkan juga merupakan Menteri Pertahanan Suluk itu pula didapati telah tamat tempoh.

“Beberapa dokumen milik Amirbahar dirampas pasukan keselamatan termasuk pasport miliknya. Pemeriksaan mendapati, lelaki itu masuk ke Kampung Tanduo menggunakan pas pelancong sejak November lalu.

“Pasport tersebut telah tamat tempoh Januari lalu,” katanya ketika ditemui di sini semalam.

Menurut sumber itu, Amirbahar ditahan bersama isterinya pada hari Sabtu lalu dekat kawasan Paya Bakau, Kampung Sri Melor Bugaya di sini ketika cuba menyelinap untuk lari pulang ke Filipina.
5 comments:

 1. jeneral tu dah syak ada double game di lahad datu.

  ReplyDelete
 2. Double game itu apa nye bai?

  ReplyDelete
 3. double penetration ok gak bai, syiok ... kihkihkih

  ReplyDelete
 4. Dia menyesal masuk Sabah ikut arahan PR bro

  ReplyDelete
 5. ha dah kena tangkap...hukuman mandotori hukum mati...baru menyesal....TUNGGU GILIRAN PENGKIANAT NEGARA PULA>>>>>TIAN CHUA >>>>SIVA DAN AL JUB>>>>>DEDAH HABIS HABISAN MUSUH NEGARA INI>>>>>BIAR MATI DI TALI GANTUNG,,,

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.