Saturday, March 9, 2013

Terkini Ops Daulat: Anggota tentera berkubu selepas menguasai Tanduo dan Tanjung Batu.

Operasi Dulat masih lagi diteruskan di Kampung Tanduo dan Kampung Tanjung Batu. Pada jam 8 pagi tadi, semasa operasi dijalankan, seorang penceroboh telah cuba menyelinap keluar dari Kampung Tanjung Batu dan berlaku kejadian tembak menembak. Pasukan keselamatan telah berjaya menumpaskan peceroboh tersebut.
Di samping itu, usaha juga telah dijalankan di luar kawasan operasi dengan maklumat-maklumat yang diperoleh hasil daripada tangkapan penceroboh sebelum ini. Pihak polis juga meneruskan usaha-usaha mengesan suspek-suspek yang masih bebas. Sehingga kini seramai 79 suspek telah ditangkap dan mereka berada dalam tahanan pihak polis untuk siasatan.

1 comment:


 1. ONCE BITTEN TWICE SHY!!!!!! BULL SHIT YOUR TRICKS!!!! SHY???? NOPE...YOU ARE WRONG!!!!!  BEWARE KIRAMS WE ARE FAST LEARNERS. DONT EVER THINK OUR ARMED FORCES COULD BE FOOLED ALL ALONG. WE WILL FIND YOU AND THAT IS DEFINITE.


  YOU ARE NOW SUCH PATHETIC RUNAWAY REFUGEES.

  BEWARE !!!!!! WE WILL SHOOT TO KILL.


  GOD BLESS THE MALAYSIAN ARMED FORCES.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.