Wednesday, March 6, 2013

Video Tragis Serangan ke atas Media oleh pemakai rambut palsu

Maklumat diterima bahawa terdapat desas desus dipihak parti pas...sumber dalaman yang rapat dengan pemimpin tertinggi pas tengah pening kepala dan berbelah bagi samada mahu meneruskan niat dalam gabungan pakatan rakyat ataupun menarik diri.

Antara sebabnya ialah anwar menjadi liabiliti paling besar dalam banyak  isu termasuk kalimah Allah dan pencerobohan terhadap Lahat Datu.

Jika dilihat perangai Haji Hadi dan Nik Aziz semakin membisu dalam soal pencerobohan seolah-olah marah kepada Anwar dan Tian Chua yang mempermainkan kematian pasukan keselamatan

1 comment:

  1. mana buleh nik ziz dah nampak nwar berahi masuk surga dan dia dah jamin nwar berahi masuk surga ... ulamak yang telah mencapai makan kasyaf ... makan yang paling tinggi dalam ilmu kebatinan ... makan ini tidak dicapai oleh haji adi ... jadi haji adi kena akur dengan pengiktirafan yang dikeluarkan oleh nik aziz ... nwar berahi ahlul surga ... so kita pakat-pakatkah berdoa agar mereka bertiga rada dilokasi yang sama diakhirat nanti ... dengan doa "Ya Allah sekiranya anwar ibrahim pernah meliwat saiful walaupun sekali ... masukanlah dia ke dalam golongan puak nabi lut dan azablah dia di dunia dan di akhirat sebagaimana kamu mengazab puak nabi lut yang mengamalkan liwat itu ... dan masukanlah golongan yang bersekongkol dengannya dan yang berusaha mahu menjadikan dia sebagai perdana menteri Malaysia ... masukanlah juga mereka yang memberi sokongan tidak berbelah bahagi kepadanya sehingga sanggup menyatakan bahawa anwar ibrahim akan masuk surgaMu dan mereka yang teraniaya kerana diliwat akan masuk ke dalam nerakaMu ... nyatanya hujah mereka itu adalah hujah yang batil ... dan mempergunakan agamaMu untuk kepentingan mereka sendiri semata-mata tanpa alasan yang benar .... amin Ya ALlah ....

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.