Thursday, April 11, 2013

Bekas MB Masuk Pas: Memang Sah Nizar Jamaluddin Pembohong Bersiri


Memang sah apa yang dilaung-laungkan selama ini bahawa Nizar Jamaluddin bekas menteri besar boneka cina DAP Perak adalah seorang pembohong bersiri.

Semalam kecoh kononnya salah seorang bekas menteri besar akan melompat menyertai parti ajaran sesat(PAS), perkara ini dinyatakan oleh Nizar Jamaluddin semasa ceramahnya di Changkat Jering, mungkin kerana terlalu seronok kerana dicalonkan dalam Dun Changkat Jering dan akhirnya bila tiba masanya tiada apa-apa yang berlaku dan semua itu pembohong belaka.

Bagi Nizar Jamaluddin bohong dan fitnah adalah makan rutinnya, jikalau tak bohong, tak fitnah bukanlah Parti Ajaran Sesat namanya.

Tetapi yang pastinya seorang bekas MB boneka cina DAP Perak yang bernama Nizar Jamaluddin sedang meroyan mencari pengaruh di Changkat Jering setelah sekian lama tidak muncul walaupun beliau menjadi Ahli Parlimen Bukit Gantang elaunnya lebih RM10,000.

Tidak nampak langsung kelibat si Nizar ni ketika mewakili pengundi Bukit Gantang tetapi disaat menjelang pilihanraya Nizar muncul dengan membawa fitnah dan pembohong bersiri.

0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.