Wednesday, April 17, 2013

Bilik Gerakan Pas Di Kg. Ara Payung Terus Muram Bila Semua Anak Muda Sertai Jentera BN


Bilik Gerakan Pas di UPU(Unit Pusat Undi) Pas Ara Payung terus muram kerana hampir kesemua anak-anak mudah di kampung berkenaan telah menyertai jentera PRU13 BN.

Malam tadi bertempat di dewan berdekatan dengan bilik gerakan Pas, lebih 300 anak muda telah membuat perjumpaan khas bagi menyatakan sokongan mereka adan berjanj akan membantu jentera PRU13 Barisan Nasional bermula sekarang.

YB Dato Hamidah turut hadir untuk memberi semangat kepada anak-anak muda di PDM Kampung Ara Payung supaya mereka kenal erti sayangkan negara mereka.


"Semua anak-anak muda dialu-alukan untuk menyertai jentera BN Pru13 nanti kerana tanaga golongan muda amat penting untuk menjadi golongan pelapis kepada pemimpin ynag ada sekarang dan kita tidak mahu terjadi kepada orang sebelah(Pas) yang sanggup menjadi balaci kepada pemimpin cina DAP sedangkan cina DAP sedikit pun tidak pernah menghargai penyokong Pas", kata YB Dato Hamidah lagi.

Sebaik sahaja kata-kata itu habis sebuah motosikal yang membawa bendera cina DAP melintasi dewan yang penuh dengan anak-anak muda itu.

0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.