Monday, April 8, 2013

DAP boleh guna lambang Pas Kerana DAP dan PAS Sama Saja Kafirnya


Pas tidak akan menarik semula persetujuannya membenarkan DAP menggunakan lambang parti itu pada Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) meskipun menimbulkan keresahan ahlinya di peringkat akar umbi.

DAP dan Pas sama sahaja jika DAP membenarkan kalimah Allah digunapakai oleh Penganut Kristian dalam bible bahasa Melayu dan Pas juga turut bekerjasama.

Jika DAP Membenarkan umat Islam dimurtadkan di gereja-gereja mereka dan Pas juga turut bekerjasama.

Jika DAP mahu perkahwinan seagama tanpa menukar Agama dan Pas merestuinya

Jadi apa lagi yang DAP tidak sama dengan Pas cuma Pas masih menipu orang Kampung bahawa mereka masih mahu memperjuangkan negara Islam dan pada hakikatnya Pas dan DAP sudah bersatu hanya negara kebajikan sahaja yang boleh diperkatakan oleh Pas.

Tidak hairanlah jika DAP nak menggunakan lambang Pas kerana perjuangan mereka pada hakikatnya adalah sama sahaja.

Walaupun Pas masih menyanyi lagu hudud di kampung-kampung yang jauh daripada penyokong DAP ternyata nyanyian itu hanyalah nyanyian syaitan yang berupa wajah manusia.

2 comments:

  1. jika jadi kenyataan. ...... maka tamatlah riwayat pas.

    ReplyDelete
  2. Lagi cepat tamat lagi bagus, parti yang tak tahu hala tuju. Asyik menuding jari kat Umno(org melayu sesama Islam). Tang dap pas jadi ketaq lutut dan bangga kononnya berjaya berdampingan dengan orang kafir, terutamanya di pentas pentas ceramah apabila si kafir ini membaca secebis ayat suci Al Quran takbir bukan main lagi. Yang pasti tidak tahu bila si kafir ini akan di muslimkan. Silap haribulan yang muslim di........ Astagrfirullah Hal A'zim mintak di jauhkan saudara saudara seIslam dengan ku. Aminn.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.