Monday, April 1, 2013

Hadi Awang Restu Hina Nabi Asalkan Dapat Ke PutrajayaTindakan seorang pemimpin Dewan Pemuda Pas Pusat bertindak biadab membuat kenyataan mengaitkan video seks, Nabi Muhammad SAW dan UMNO menerusi laman Twitter baru-baru in dikatakan mendapat restu daripada Presiden Pas Hadi Awang.


Perbuatan pemimpin politik itu yang merupakan ahli kepada parti PAS yang kononnya berasaskan Islam tidak boleh diterima sama sekali.

Menjadikan Nabi Muhammad sebagai contoh, apatah lagi contoh yang buruk, memperlihatkan kecetekan ilmu agama pemimpin muda parti yang kononnya berasaskan Islam itu.

Penolong Setiausaha 1 Dewan Pemuda Pas Pusat, Khairul Fahmi Mat Som menerusi akaun Twitter@fahmipkg yang menyebut: 


"Kalau Nabi Muhammad SAW masih hidup sekarang ini, mungkin video seks Baginda pun UMNO akan keluarkan...jahanam UMNO."

Kenyataan di laman Twitter itu dikeluarkan Khairul Fahmi pukul 11.58 pagi Rabu lalu.
Tetapi jika ada pemimpin mereka yang melakukan keburukan, Haji Hadi tetap  pertahankan asalkan dapat bersama DAP dan Anwar Ibrahim ke Putrajaya.

2 comments:

  1. Salam. Bukan jahanam Umno tapi jahanam si benggong Kharul Fahami ini. Kalau benar pun Umno rakam Video Sex tetapi kepada mereka2 yg kemarok dan jahat2 sex.saja. Tapi sibenggong ini ingat sex Nabi sama ka dgn mereka2 yg tertentu ini. Memang kotor benar pemikiran orang3 PAS ini. Memang dah sesat mereka ini. Agstafirullah....

    ReplyDelete
  2. Inilah contoh2 amalan khawarij. menurut sabda nabi kpd para sahabat pngamal khawarij tu ibadah mereka tu lebih hebat kelihatan dr kamu tp mereka tu adalah anjing2 neraka. Nauzubillah..

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.