Friday, April 12, 2013

Harakah Terus Membisu Dalam Isu Stopa Ali


Harakah portal fitnah Pas terus membisu dalam isu video Besi mirip Stopa Ali. Mungkin Harakah sendiri akui video itu adalah benar semata-mata benar belaka. Jika video itu kena pada pemimpin Umno sudah tentu malam tadi Harakah akan buat liputan secara terus langsung sehingga siang mengenainya.

Begitu juga dengan blogger haprak Pas mereka pandai mengambil sikap membisu dalam isu ini jika tidak bukan main berguling-giling jika kena pada pemimpin Umno.

Inilah yang dikatakan semakin banyak Pas melakukan dosa semakin banyak Allah bayar 'cash' kepada mereka. Semakin banyak Pas membaca doa kehancuran kepada sesama Islam semakin banyak Allah turunkan bukti yang nyata.

Semakin banyak Nik Aziz mengarut menuduh umat Islam lain bersembahyang tidak dapat pahala semakin banyak yang Allah akan beri petunjuk.

Menurut beberapa ulamak dalam Al-Quran tidak pun disebut sokong Pas masuk syurga, malah perkataan Pas tidak ada pun dalam sebarang ayat dalam Al-Quran.

Lebih lama Pas mempunyai kuasa lebih banyak perpecahan terhadap umat Islam dilakukan oleh mereka.

Oleh itu hanya rakyat yang mampu membuat keputusan bagi menguburkan parti yang mengkhianati umat Islam, menjual kalimah Allah, menyokong LGBT dan menentang pembinaan Sekolah Agama Rakyat.

4 comments:

 1. Sukar...hmmn...memang sukar untuk menerima kenyataan ini...

  ReplyDelete
 2. apa yg boleh saya katakannnn...sungguh tak sangka..perkara ini sungguh mengejutkan...mcm2 perasaan timbul..sedih ,malu,kecewa,marah...hissssssh mcm2laaa

  ReplyDelete
 3. Memalukan!
  ANWAR lagi hebat balun China doll - berbagai posisi.
  Ada kuak lentang, kuak dada, kuak kupu2, dan gaya bebas.
  Tak skills lansung - macam mana nak menang PRU 13.?
  Hiissshh....boring.

  ReplyDelete
 4. Kalau nak balun pun pegi la ke Kelantan ker

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.