Thursday, April 4, 2013

Kenapa Anwar Ibrahim Bergegas Ke Amerika Syarikat Sebaik Sahaja Parlimen dibubarkan?


Maklumat yang diterima semalam, Anwar Ibrahim dan beberapa orang yang paling dipercayainya bergegas ke Amerika Syarikat sebaik sahaja parlimen dibubarkan semalam. Adakah beliau mahu berjumpa dengan pemimpin Yahudi untuk memohon dana atau memohon bantuan lain untuk menghuru-harakan Malaysia ketika PRU13 sedang berjalan.

Sumber yang tidak boleh disangkal yang diterima terus dari bilik Tropicana ANWAR dan Konconya akan terbang melalui Singapura terus ke Amerika Syarikat.

Persoalanya kenapa Anwar tergesa-gesa ke sana di saat PR memerlukan khidmatnya untuk mengatur jentera piliharaya dan pada hari ini ada mesyuarat majlis tertinggi pakatan pembangkang.

Untuk tujuan apa ke sana? adakah ia berkait rapat dengan bantuan dana yahudi untuk membantu kos kempennya?

Kita tinggalkan persoalan ini terlebih dahulu kerana 'orang dalam Tropicana akan memberi maklumat kenapa Anwar bergegas ke USAdalam masa terdekat

2 comments:

  1. Salam. Dia pergi sana untuk beli dakwat yang digunakan oleh SPR dalam PRU 13 ini. Dia akan cuba sedaya upaya untuk dapatkan dakwat tersebut. SPR dan Kastam sila buat pemantauan dan kesan perkara ini.

    ReplyDelete
  2. Bendera Pkr Mata Satu bendera Dajjal. Alquran dan Nabi telah peringatkan.Tolak Pkr parti Dajjal..

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.