Monday, April 29, 2013

Kenapa Pakatan Haram Termasuk Pas Tidak Layak Memerintah


Bermula dengan provokasi Lee Bon Chye yang cuba memasuki kawasan berhampiran dengan bilik gerakan utama BN N43 Dun Sungai Rapat. Lee Boon Chye dan Radzi Zainon telah merancang 'sesuatu' untuk mencetuskan pegaduhan sesama orang Melayu.


Mereka sengaja membuat bilik gerakan yang tidak sampai 20m dengan bilik gerakan utama BN Dun Sungai Rapat. 

Kemudian disusuli dengan banner-banner provokasi yang tidak kena mengena dengan pilihanraya yang kini bertambah satu demi satu dinaikkan berdekatan dengan bilik gerakan BN.

Contohnya di Sungai Rokam mereka sengaja memasang banner provokasi semasa berlangsungnya program anak muda menyokong BN yang paling haram jadahnya Pas, sebaik sahaja mereka selesai memasang banner mereka terus melaporkan kepada pihak Polis kononnya anak-anak muda yang sedang mengikuti program akan mengoyak dan membuang banner mereka sedangkan anak-anak muda tidak tahu apa-apa.

Maka 3 trak polis dari cawangan khas termasuk FRU berjaya dihantar oleh PDRM bahagian pilihanraya ke kawasan program anak muda. Yang paling celaka lagi ketua Pas Kg Sungai Rokam Ali Hussain ketawa melihat pihak Polis berjaya dipermainkan oleh Pas Kg Sunga Rokam.

Gambar diambil daripada blog pembangkang, gambar yang diambil seolah-olah mereka sudah merancang untuk membakarkerana cara gambar diambil adalah sama cuma waktu sahaja yang berbeza.

Kes yang seterusnya mereka juga sanggup membakar banner mereka sendiri demi untuk menuduh orang BN yang melakukannya. Menurut seorang saksi yang menghantar isterinya pergi bekerja beliau nampak seorang yang agak berumur dipercayai penyokong kuat Pas berlegar-legar dikawasan banner tersebut.

Demi untuk menang bersama cina DAP laknatullah Pas sanggup melakukan apa sahaja walaupun pelakuan itu termasuk dalam dosa besar.

Apabila beliau balik daripada menghantar isterinya beliau mendapati banner tersebut telah terbakar.

Awas Pas kini bukan lagi parti Islam setelah mereka membantah pembinaan Sekolah Agama Rakyat bersama kafir laknatullah kemudian mereka cuba mencetuskan pergaduhan sesama Melayu, Islam lagikah mereka?

Awas !!! Ulamak Pondok seluruh negeri Kelantan dan Kedah telah membuat fatwa menyokong Pas adalah HARAM!!!!

1 comment:

  1. Haram,haram,haram.Najis,najis,najis..............Ulamak Pondok Kelantan kata undi PAS haram.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.