Sunday, April 14, 2013

Kengganan Mustaffa Ali Membuat Laporan Polis Menyukarkan Pihak Polis Untuk Menyiasat


Kengganan Setiausaha Agung Pas, Datuk Mustafa Ali membuat laporan polis berikutan tersebar video seks miripnya menyebabkan pihak polis sukar untuk menyiasat dengan lebih mendalam terhadap pendedahan video seks ini.


Laporan Polis perlu bagi langkah bagi menghentikan pandangan negatif masyarakat yang mendakwa segala aktivitinya kini sudah terbongkar apabila melihat video itu.

Kalau pemimpin Barisan Nasional, MCA dan MIC yang pernah terlibat dalam video lucah mengakui secara terbuka mengadakan hubungan seks maka pemimpin Pas yang berbuat demikian perlu membuat pengakuan sama dan terus letak jawatan atau membuat laporan polis jika ia adalah tidak benar.

Sebelum ini Mustaffa Ali mahu pihak polis mennyiasat dengan lebih terperinci terhadap penyebaran video ini sedangkan Mustaffa Ali sendiri tidak pernah membuat laporan Polis sehingga setakat ini.


Menurut Polis Terengganu keengganan Mustapha Ali membuat laporan polis menyebabkan pihak polis tidak dapat bertindak dengan lebih jauh lagi untuk mencari siapa dalam dalam penyebaran video ini.

13 comments:

  1. nak buat repot polis apa? dia yang dok kongkek....100% dia! 100%...

    ReplyDelete
  2. dah la menyedap...pulak tu salah UMNO jugak...masa menyedap tak ingat dosa...tau buat tau tanggung la...

    ReplyDelete
  3. Sampai mampos dia tak akan buat laporan polis sebab nanti polis ukur Anu dia yang kemetot tu

    ReplyDelete
  4. hangpa nak dosa ka?..dok kata macam-macam kat ahli-ahli kelab masuk syurga ni...DOSA tau. Kesian kat depa dok kena sakat dah berapa hari dah...kesyyyyiannnnnnn

    ReplyDelete
  5. Kesiankan Stopa Ali sedap-sedap kemudian tuduh orang lain fitnah tak berdosa pun

    ReplyDelete
  6. Hangpa kutuk dan fitnah dia, berdosa tau.Pahala dapat kat dia.
    Lagi banyak hangpa kutuk, lagi banyak dia dapat pahala.Hadi kata.

    ReplyDelete
  7. Rasanya ada dua orang dalam kes ini yg balon sorang....Sebab itu mereka pertahankan....entah-entah esok lusa ada tok serban yg akan keluar video....

    ReplyDelete
  8. Memang confirm aku takkan pangkah PAS-piss-pussy ni lagi. Patutlah depa
    seangkatan dengan P'Gay'R le ni. Negara Islam tah kemana, Hudud tah
    kemana...elok lagi BN. Terok macam mana BN ni, depa tak munafik, depa
    tak mengaku depa tu wali, boleh confirm siapa pi syurga, siapa pi neraka
    tak macam PAS-piss-pussy ni.

    Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
    Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
    Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
    Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

    SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

    ReplyDelete
  9. Mana pergi jabatan agama islam bahagian maksiat?Asyik sibuk mengendap rumah orang,yang terang lagi bersuluh buat dek je

    ReplyDelete
  10. jabatan maksiat asik ngendap orang UMNO je. dia lupa orang pas bukan maksum

    ReplyDelete
  11. kalau la malaysia ni melaksanakan hukum hudud. boleh ke haji hadi jawab macam tu atau macam tu ke hudud PAS?

    ReplyDelete
  12. Habis kalau jabatan maksiat asyik ngendap org UMNO nape xde pun video terlarang camni..keh keh keh....

    ReplyDelete
  13. Aku memang tak pangkah PAS-piss-pussy sejak dulu kini dan selamanya..... sebab depa
    seangkatan dengan P'Gay'R le ni. Negara Islam tah kemana, Hudud tah
    kemana....Memang BN xperfect malah mana2 parti dalam dunia nih mmg xde yg perfect tapi ada yg terbaik amongst yg lain2. Yang pasti, kerajaan yg ada UMNO/BN tak munafik, malah xpernah
    mengaku depa tu wali, boleh confirm siapa pi syurga, siapa pi neraka
    tak macam PAS-piss-pussy ni.

    Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
    Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
    Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
    Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

    INSYAALLAH M'SIA akan selamat sejahtera dibawah pimpinan dan kerajaan BN....pasti!!

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.