Wednesday, April 24, 2013

Lee Boon Chye meninggal Dunia?


Lee Boon Chye dikatakan dalam keadaan kritikal dan kini dirawat diwad ICU di Cawangan Pas Kampung Sungai Rokam. Ketua Cawangan Pas Kg Sungai Rokam telah menyiapkan kelengkapan kain putih untuk menanam Lee Boon Chye di Tanah Perkuburan Cina........

Hanya orang bodoh sahaja yang percaya dengan cerita pembohong Lee Boon Chye bahawa Dato Hamidah Menumbuk mukanya sehingga masuk wad. Begitulah yang digambarkan oleh pembangkang termasuk cicak mengkarung Pas Kg Sungai Rokam bahawa Lee Boon Chye bahawa betapa teruknya Lee Boon Chye setelah ditumbuk oleh Dato Hamidah Osman.

Kalau dalam kes Anwar Ibrahim meliwat Saiful Bukhari, Pas mempertikaikan kenapa Saiful tidak mengelak sewaktu Anu....Anwar menojak kedalam buntut Saiful Bukhari tetapi dalam kes ini Pas sedikit pun tidak mempertikaikan kenapa Lee Boon Chye tidak mengelak jika benar Dato Hamidah menumbuknya.

Ini bermakna cerita-cerita yang dibawa oleh Lee Boon Chye dan penyokong kafir yang sewaktunya dengannya adalah satu cerita dongeng yang tidak boleh dipercayai.

Cerita ini direka hanyalah untuk menagih undi simpati dari masyarakat kononnya Lee Boon Chye ni bodoh benar tidak boleh mengelak. Sia-sia jadi pakar jantung.


Malam tadi bertempat di Taman Lembah Permai calon Parlimen Gopeng Datuk Tan Chin Meng membuka cerita bahawa jika benar lelaki cina ditumbuk oleh perempuan bermakna lelaki itu adalah 'sial' dan tidak wajar jadi lelaki.

Ramai wanita cina yang membaca suratkhabar cina gelak besar bila membaca bahawa Lee Boon Chye ditumbuk oleh perempuan.

Oleh itu jangan ingat pembangkang nak dapat undi simpati tetapi mereka akan dapat sial jika benar Dato Hamidah menumbuk Lee Boon Chye.

5 comments:

 1. Kalau benar lahanat si lunChye tu nak mampos, syukur... biarkan...

  ReplyDelete
 2. kalau tak kena tumbuk pun, asal puak PKR, PAS dan DAP selayaknya pun dikata sial

  ReplyDelete
 3. Kalau mampus terus lagi bagus...selamat rakyat Sg Rapat...Jahanam punya luncheei..bikin SIAL punya jantan...atau pondan tuuuuu....! Undilah BN.

  ReplyDelete
 4. Baik bunuh diri sajalah kalau kena penumbuk perempuan pun collapse.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.