Friday, April 12, 2013

Malaysiakini Akui Video itu Benar


Portal rasmi pembangkang Malaysiakini mula membuat ulasan panjang mengenai video pakai sarung nangka Stopa Ali yang tersebar luas sejak petang semalam.

Malaysiakini akui kebenarannya dan akui ada berlaku perangkap 'maut' kepada pemimpin Pas yang malang ini. Akan tetapi Malaysiakini terus menyalah pihak polis kerana gagal mengesan Stopa Ali dalam keadaan yang 'mengiurkan' kerana Malaysiakini mahu pihak polis menangkap pihak yang memasang perangkap.

Malaysiakini juga mengulas bahawa sebelumnya PKR memberi amaran akan muncul serangan politik berbentuk aksi lucah dua video berasingan melibatkan dua pemimpin kanan parti itu, seorang menteri besar dan seorang lagi naib presiden.

Pendirian Malaysiakini jelas double standard dalam memberi ulasan kerana jika berlaku dipihak kerajaan sudah tentu sehingga pagi ulasan akan dikeluarkan tetapi setelah berlaku kepada pemimpin pakatann haram  Malaysiakini mengambil keputusan tidak melaporkan sehingga mendapat ulasan tuan punya badan iaitu Stopa Ali.

6 comments:

 1. sarung nangka putih RENOMA hahaha... mcm sarung GAJAH !!!!

  ReplyDelete
 2. hello ahli2 club PAS cuba la bersangka "baik" sikit..... it bukan "serangan" video tetapi PENDEDEDAHAN utk ditatapi oleh semua org yg ko kata kafir... inilah WAJAH dan RUPA SEBENAR ISLAM KORANG..... kuang..! kuang ! .. kuWANG !!!!!

  ReplyDelete
 3. yang kelakar tu bagi duit drp sampul surat hahahaha...
  mungkin jugak itu duit derma drp ceramah mlm sebelum tu kot hehehe.... duit pengikut PAS dlm sampul surat digunakan utk menjamu KONEK mustapha ali !!!

  ReplyDelete
 4. kat mane nak tenguk video ni yeop?

  ReplyDelete
 5. Takebeerrrrr...

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.