Saturday, April 27, 2013

"Nasib Baik Anwar Tak 'Try' Saya"- Rahimi Osman


Rahimi Osman menjadi penceramah jemputan dalam kempen ceramah di Taman Seri Sayang dalam Dun Sungai Rapat. Rahimi Osman yang juga pernah menjadi setiausaha sulit Anwar Ibrahim membuatkan penyokong Pas yang berada di bilik gerakan mereka yang berdekatan dengan tempat ceramah 'panas punggung'.

Rahimi menceritakan bagaimana Saiful Bukhari mengadu kepadanya bahawa beliau telah diliwat oleh Anwar Ibrahim sedangkan imej Anwar Ibrahim ketika itu kelihatan cukup 'warak'. Susah untuk mempercayai bahawa Saiful Bukhari diliwat oleh Anwar Ibrahim ketika itu tetapi bila secara bersungguh-sungguh Saiful menceritakannya barulah kami percaya.

Rahimi berkata hanya orang bodoh sahaja percaya Anwar tidak meliwat Saiful, Anwar bebas daripada tuduhan pun bukanlah disebabkan Anwar Ibrahim tidak melakukan liwat tetapi sampel air mani Anwar tidak dapat diambil kerana keengganan Anwar dan Anwar berjaya 'membeli' peguamcara II ketika itu Datuk Yusuf.

Penyokong Pas menjadi lebih 'panas punggung' lalu mengarahkan lebih 10 mat rempit melalui kawasan ceramah BN.

Sebenarnya Anwar Ibrahim bukan sebarang orang, perancangannya cukup rapi dikalangan beberapa orang kanannya sahaja sebab itu apa yang dia lakukan termasuk melanggan pelacur tidak diketahui oleh orang lain.0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.