Thursday, April 18, 2013

Nga Kor Ming Terpaksa Tukar Kawasan Sebab Pengundi Pantai Remis Dah Bagi AmaranSetiausaha cina DAP negeri, Nga Kor Ming terpaksa meninggalkan kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Pantai Remis yang telah dimenanginya secara mudah dengan penipuan selama tiga penggal, kerana pengundi di kawasan tersebut telah memberi amaran akan tidak mengundinya


Nga Kor Ming yang telah mendapat tanah sebanyak 12,526 ekar bersama sepupunya Ngeh Koo Ham atas anugerah datp Pas Kelantan telah menukarkan ke kawasan Kepayang.

Beliau yang juga merupakan penyandang kerusi Parlimen Taiping turut mengesahkan akan bertanding semula di kawasan sama pada Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13).

Bercakap kepada pemberita selepas merasmikan pembukaan pusat operasi DAP di DUN Kepayang, Kor Ming turut mengumumkan Dr. Ko Chung Sen sebagai calon parti itu yang akan bertanding menentang Timbalan Menteri Dalam Negeri, Datuk Lee Chee Leong di Parlimen Kampar - satu-satunya kerusi Parlimen yang dimenangi MCA pada 2008.

1 comment:

 1. Assalamualaikum

  Blog tuan telah saya pautkan dan harap tuan dapat paut blog saya iaitu

  http://www.bntube.tk

  Jom semua pakat berkempen utk kejayaan besar Bn pada PRU13 ini

  Sekian, terima kasih

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.