Monday, April 22, 2013

PAS Berkempen Secara Jijik Guna Lubang Jubur Untuk memenangi Calon Pas N43 Dun Sg Rapat


Pas teruskan kempen jijiknya dengan memaparkan kenyataan bapa Saiful Bukhari kononnya beliau tidak diliwat.....eehh silap Saiful tidak diliwat oleh Anwar Ibrahim.

Bagimana Bapa Saiful yang mengaku tidak diliwat sedangkan yang kena liwat adalah anaknya. Sekali lagi Pas berjaya memfitnah isu buntut Saiful untuk memenangi N43 Dun Sungai Rapat.

Banner ini telah dikesan diletakkan oleh Pas kawasan Sungai Rokam yang diketusi oleh seorang bekas cikgu yang juga pernah mencabul anak muridnya.

Agak biadap Pas meletakkan banner ini berdekatan dengan masjid Kampung Sungai Rokam.

Sebelum ini Saiful Bukhari sendiri telah membuat sidang akhbar bahawa bapanya hilang sejak 3 minggu yang lalu selepas mengalami masalah kewangan dan masalah keluarga.

Bapa Saiful juga dikatakan pernah mengugut beberapa pemimpin Umno untuk mendapatkan wang perbelanjaan dan apabila tidak dihiraukan Azlan Mohd Lazim hilang dan tiba-tiba muncul dipentas parti keadilan Rakyat bersama Ahli Parlimen Sungai Perani Johari Abdul yang merupakan penyokong tegar Anwar Ibrahim.


Satu lagi banner provokasi juga telah dipasang berhampiran dengan masjid Kampung Sungai Rokam dengan harapan agar masyarakat yang lalu lalang berasa simpati terhadap Pas dengan akhirnya mengundi parti Ada Spenda Stopa Ali

5 comments:

 1. Letak je gambar Ulamak, dulu PIS sekarang UMNO.

  ReplyDelete
 2. semuanya orang2 yg kecewa, kemaruk kuasa dan mata duitan..

  ReplyDelete
 3. Mengapa tak buat banner Kenyataan Harun Din " Mereka Ynag Menyokong Penggunaan kalimah allah dalam Dokumentasi adalah KUFUR"...letak berhampiran.

  ReplyDelete
 4. Juga letakan baner gambar..Demonstrasi untuk Halang pembenaan Sekolah agama rakyat...diketuai oleh Zainon dan Lim Boon chye.
  Juga baner yang menyataan "Apa Sum,bangan Lim Boon Chye selain dari menghalang pembenaan sekolah agama Rakyat?"

  ReplyDelete
 5. bn pasanglah bener gambar bontot besar setia usaha agung pas mustafa ali sedang jimak dengan gundeknya........parti islam konon.......islamlah sangat.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.