Friday, April 5, 2013

Pas Sungai Rapat Semakin Melampau 10 bendera dan 'banner' dibuang


Pas Sungai Rapat semakin melampau apabila mengupah beberapa Mat Rempit mencabut bendera Barisan Nasional dan Banner Undilah BN di kawasan Maju Rapat.(seperti gambar di atas)

Sebelum ini mereka sering menggelar Umno merupakan parti yang ganas tetapi sebenarnya merekalah yang paling ganas dan kotor.

Sejak bergabung dengan parti kafir harbi cina DAP Pas bukan lagi mengamalkan Islam sepenuhnya mereka sering menjadikan Agama sebagai batu loncatan untuk meraih undi.Contohnya Pas Sungai Rapat membantah pembinaan Sekolah Agama Rakyat di Taman Pegoh Aman kerana menurut perintah Lee Bon Chye.

Ternyata jika institusi Islam pun mereka bantah apatah lagi perkara-perkara lain.

Ingat masyarakat Dun Sungai Rapat suka ker dengan perangai Pas yang sering melakukan perbuatan jahat mereka dengan membuang bendera BN dan menggunting banner yang berkaitan BN.

Rakyat perlu Ingat Jika Kita Mengunda Pas bermakna kita juga bersetuju cina DAP yang menolak Islam, menghalalkan LGBT, menghalalkan perkahwinan campur tanpa memeluk agama Islam dan seterusnya bersetuju umat Islam jadi murtad

1 comment:

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.