Monday, April 8, 2013

Pengerusi Surau Dulu Pas Kini Bersama BN - Tahniah Dato Hamidah


Dulu beliau merupakan Ketua Cawangan Pas kawasan Kampung Pengkalan Gate tetapi kini bersama YB Dato Hamidah dan bersama Barisan Nasional.

Beliau adalah En Mohd Sarji yang memasuki Umno bersama 30 penganut Pas yang lain di Kampung Pengkalan Gate atas hasil usaha YB Dato Hamidah memujuk mereka supaya meninggalkan Parti Ajaran Sesat tersebut.

Sampai bila nak membiarkan Kalimah Allah dipergunakan oleh penganut Kristian didalam bible berbahasa Melayu. Sampai bila nak membantah pembinaan Sekolah Agama Rakyat. Sampai bila nak menyokong pemimpin LGBT. Sampai bila nak menyokong perkahwinan sejenis.

Mengambil kira semua di atas En Mohd Sarji yang juga pengerusi Surau Kampung Pengkalan Gate mengambil keputusan menyertai Umno.

4 comments:

 1. Alhamdullillah, Melayu dah sedar diri. Tapi Nazir Masjid Kampong Raja Uda Port Klang masih tak sedar diri. Sudah lah Jawatan tu pun di anugerahkan oleh Ketua Kampong dari PAS. Dia tewas dalam pemilihan dari anak kariah.
  Dulu hanya Kerani biasa di Pelabuhan. Memandangkan dia Yang DiPertua PAS Klang dapat jadi Ahli Majlis MPK. Kereta pun dah bertukar dan bercuti ke Switzerland dan Turkey. Kalau UMNO dikatakan rasuah melalui mengumpulkan harta tapi pada PAS tak apa rezeki dari Allah.

  ReplyDelete
 2. Pas dan DAP sama saja kafirnya....awas wahai umat Islam

  ReplyDelete
 3. Tahniah Kak Midah, Selamat kembali ke pangkuan UMNO semula bang mat.

  ReplyDelete
 4. Elok benor tu, minta Tok Midah lebih selalu turun padang, jumpe orang ramai. Rakyat suke orang low profile, tak menunjuk2 reta. Sentiase jumpe orang ramai bukan masa pru aje. Buat bior ikhlas. Kalau rajin jemaah masjid (macam radzi), lagi bagus.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.