Friday, April 19, 2013

Penyokong Pas Cuba Cetuskan Huru-Hara Di Masjid Kg Pengkalan Gate


Masjid Kampung Pengkalan Gate sebenrat tadi dicemari apabila beberapa penyokong Pas cuba cetuskan huru-hara dengan membuat laungan takbir politik sejumlah 4 kali kemudian disusuli dengan "Mampus Umno" dan Hancur Umno".

Perbuatan jijik dalam masjid ini mencetuskan kemarahan hampir kesemua jemaah yang sudah selesai sembahyang Fardhu Jumaat yang mencabar penyokong Pas tersebut supaya keluar daripada Masjid jika mahu berpolitik.

Menurut individu yang cukup marah dengan perbuatan segelintir penyokong Pas, beliau cukup tidak berpuashati apabila ada individu yang berani berpolitik untuk mempertahankan kerajaan rejim cina DAP.

Jika Pas berkeras mahu berpolitik untuk mempertahankan cina DAP mereka boleh menggunakan pentas ceramah bukannya didalam masjid.

Jangan kotorkan masjid dengan perbuatan jijik mereka kerana rakyat benci dengan perangai mereka dan ini memungkinkan rakyat tidak akan mengundi mereka.

Sungai Rapat Online yang turut berada ditempat kejadian berjaya mengesan suara yang menjerit dalam Masjid Kampung Pengkalan Gate yang menyebut "Hancur Umno".

Sla lihat video dibawah:



Jika benar suara dalam video itu dengan yang jemaah dengar dalam masjid sebentar tadi inilah orangnya.

Sebenarnya perancangan telah dibuat oleh beberapa penyokong Pas(Parti Ada Spender) pabila kelihatan beberapa penyokong fanatik Pas dari Batu Gajah turut bersembahyang di Masjid Kg Pengkalan Gate.

Namun Allah SWT tidak merelakan perbuatan jijik mereka lalu ramai jemaah Masjid yang menentang puak-puak Pakatan Haram ini.

8 comments:

  1. itulah suara anjing2 DAP yang telah diyahudikan olih anwar.

    ReplyDelete
  2. Dalam masjid pun mereka mahu mempertahankan cina DAP

    ReplyDelete
  3. manusia babi...menghancurkan bangsa dan agama sendiri demi kafir

    ReplyDelete
  4. org nak kalah selalu berperangai mcm tu

    ReplyDelete
  5. dengor suara ajer, tunjuk ler muka bajang yg menjerit tu. koman betoi..

    ReplyDelete
  6. ni apa punya video ni, setakat suara entah asalnya kat mana korang rekod, pastu dok repeat 2 - 3 kali korang kata bukti? agak2 jugakla kalau nak spin cerita bang...

    ReplyDelete
  7. haha.. nama mamat yg dibulatkan tu Muhammad Nuruddin Bin Bashah. Pegi add dia di FB. Tgk apa komen dia psl nih.. lawak la kaorg punya artikel.
    Moga niat murni & usaha ikhlas dirahmati Allah.

    ReplyDelete
  8. Aik?suare je?hurm,kalo org2 tua,boleh la kamu nipu ye,pas tu repeat pulak audio tuh,alahai

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.