Friday, April 26, 2013

Penyokong Pas Sungai Rapat Semakin Biadap Membuang Poster calon BN Dun Sungai Rapat


Penyokong Pas Dun Sungai Rapat ditangkap kerana mengoyak dan membuang poster calon BN Dun Sungai Rapat Dato Hamidah. Mereka langsung tidak menghiraukan gambar mereka dirakamkan kerana asyik membuat perkara yang diluar batas undang-undang.

Sebelum ini penyokong Pas Dun Sungai Rapat telah memasang hampir 20 banner provokasi disekeliling kawasan Dun Sungai Rapat.

Walaupun perkara ini telah dilaporkan kepada pihak polis dan pihak SPR namun tindakan membuangnya sehingga kini tidak dilakukan.

Pihak BN memberi tempoh hingga 12 tengahmalam ini jika banner provokasi masih tidak dibuang tindakan susulan akan diambil.

1 comment:

  1. Biasalah dalam dunia ini orang-orang jahat, jahil dan desperate selalunya dalam kumpulan kecil sahaja dan tidak ramai. Kerja merompak bank pun bukan dilakukan beramai-ramai. Yang berkerja dan menyimpan duit didalam bank ramailah. Insyallah, jenayah tidak akan membawa berkat dan hanya akan membawa padah dan kemusnahan.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.