Tuesday, April 30, 2013

Radzi Zainon Perlu Selesaikan Rumah OKU ini Sebelum MengundiSeorang hamba Allah yang bernama Ahmad Sapaei di Kampung Seri Rahmat yang dikatakan seorang golongan kurang upaya (OKU) meminta agar Radzi Zainon menyiapkan rumah seperti yang dijanjikannya dengan segera semesa Radzi memegang peruntukan Adun di zaman pemerintahan rejim cina DAP Perak.

Radzi Zainon telah berjanji akan terus menyiapkan rumah PPRT Ahmad Sapaei walaupun kerajaan rejim DAP tumbang di Perak.

Malangnya sehingga kini Radzi Zainon seorang calon Pas Dun Sungai Rapat gagal menyiapkan rumah untuk OKU di atas.

Radhi menghasut orang kampung agar membenci YB Dato Hamidah

Radzi Zainon diminta jangan hanya pandai bercakap, berceramah menghasut rakyat terutamanya dalam Dun Sungai Rapat sedangkan perkara kecil yang telah dijanjikan olehnya belum lagi ditunaikan. Apakah ini sudah tergolong dalam golongan munafik.

Sebelum ini Radzi Zainon masuk ke ceruk kampung memberitahu orang kampung bahawa Dato Hamidah berbohong mengenai geran tanah tetapi apabila Dato Hamidah memberi gerana kepada orang kampung , baru mereka faham Radzi Zainon memang seorang pembohong.

Jelas sekarang jika anda menyokong Pas anda juga merelakan tanah  dinegeri Perak dijajah oleh Rejim cina DAP.

0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.