Monday, April 15, 2013

Satu Lagi Taktik Kotor Pembangkang Dikesan Di Sungai Rapat: Menghebahkan 11 PDM BN DitutupSemasa di Bilik Gerakan PDM Kampung Ara Payong


Di Bilik Gerakan Kampung SerijayaKetika di Bilik Greakan PDM Kampung Seri Rahmat

Bersama jentera PRU13 di bilik gerakan PDM Pengkalan Barat dan Pengkalan PegohSemalam pembangkang di N43 Dun Sungai Rapat telah mencanang seluruh negeri Perak kononnya 11 Pusat Daerah Mengundi(PDM) Barisan Nasional telah ditutup akibat 11 ketua PDM tersebut tidak bersetuju dengan Dato Hamidah.

Pembangkang mengambarkan berita di seluruh kedai-kedai kopi dalam negeri Perak dan yang lebih malangnya ada penyokong Umno sendiri yang menyambut berita fitnah ini.

Ekoran itu beberapa portal berita dan stesen TV telah turun untuk meninjau dengan lebih terperinci apakah benar berita fitnah yang disampaikan oleh pembangkang Dun Sungai Rapat itu menjadi berita benar.

Sungai Rapat Online bersama beberapa jentera PRU13 BN turut meninjau secara 'spot' di 8 PDM dan mendapati ke lapan-lapan PDM dibuka dan aktif berkempen.Bukan itu sahaja mereka juga membuat rondaan disekitar PDM mereka untuk memantau bendera BN yang mereka pasanag supaya tidak di buang atau dicabut oleh pihak pembangkang.

Sejak akhir-akhir ini Pas umpamanya begitu terdesak ekoran pendedahan video Datuk Mustaffa Ali Setiausaha Agung Pas oleh 'orang dalam' sendiri, Pas sudah jadi tak tentu arah.Jentera PRU13 PDM Kampung Pengkalan Pegoh

Perangai mereka menjadi agak agresif dan kejadian membuang bendera BN kini berleluasa kerana mereka mengupah mat rempit sekitar jam 3 pagi untuk membuang bendera Barisan Nasional.


Oleh itu berita yang mengatakan 11 PDM BN telah ditutup akibat berlaku perselisihan faham adalah satu fitnah terancang daripada Pas Sungai Rapat yang turut mencalon Radhi Zainon yang pernah bersama penduduk cina membantah pembinaan Sekolah Agama Rakyat di Taman Pegoh Aman sebagai calon Pas N43 Dun Sungai Rapat.

Ini adalah bukti lawatan yang dibuat oleh jentera PRU13 BN Dun Sungai Rapat.

Ingat Fitnah Ingat Pas, Ingat Pas Ingat Spender Stopa Ali


4 comments:

 1. Fitnah dan seks bebas dah jadi sebahagian dari rukun Islam org2 PAS. Bravo...

  ReplyDelete
 2. Pas dan Spender Stopa Ali tidak dapat dipisahkan....sanggup mempertahan pemimpin berzina....tanggunglah dosa sampai ke liang lahat

  ReplyDelete
 3. Fitnah dituduh pada pemimpin Umno/BN sedangkan Pas sendiri hancur akidah Islamnye. Cermin diri sendiri,ukur kemampuan nak memimpin Islam. Ciumla pipi Papa Zina tu. Ape dah jadi Pas... Buangla PKR/DAP.

  ReplyDelete
 4. Pas akan jahanam bersama pemimpin jijik mereka

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.